Acı haberler peş peşe geldi, Hakkari ve Şanlıurfa'da 5 şehit

Hakkari'de iki jandarma şehit oldu. İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada üç askerin yıldırım düşmesi sonucu şehit düştüğü belirtildi. Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde terör örgütünün havanlı saldırısı sonucunda 2 asker şehit oldu.

Google Haberlere Abone ol
Acı haberler peş peşe geldi, Hakkari ve Şanlıurfa'da 5 şehit

İçişleri Bakanlığı, Hakkari merkez ilçe Davuş Tepe Üs bölgesinde yıldırım düşmesi sonucunda iki askerin şehit olduğunu duyurdu. Bakanlık daha sonra yaptığı açıklamada ise Pençe Harekatı bölgesinde düşen yıldırım sonucunda da bir askerin şehit olduğu duyurdu. Yapılan açıklamada, "Hakkari-Merkez ilçe Davuş Tepe Üs bölgesinde yıldırım düşmesi sonucu 2 jandarma personelimiz şehit olmuştur. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve milletimize sabır ve başsağlığı dileriz" ifadelerine yer verildi.

AKÇAKALE'DE İKİ ŞEHİT

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesindeki hudut karakoluna terör örgütü tarafından havanlı saldırı gerçekleştiği bildirildi. Yapılan açıklamada "Havan atışının yapıldığı bölge, ateş destek vasıtalarıyla derhal atış altına alınmıştır. Bölgede operasyonlara devam edilmektedir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." ifadelerine yer verildi.

Yorumlar