ABD heyeti Ankara'da

- Dışişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Gün ve ABD Dışişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Muavini Cohen başkanlığındaki Ortak Danışma Komitesi, Suriye, Irak, terörle mücadele ve adli konularda iş birliğini ele aldı

Google Haberlere Abone ol
ABD heyeti Ankara'da

ANKARA (AA) - Suriye, Irak, terörle mücadele ve adli iş birliği gibi konularda görüşmelerde bulunmak üzere Ankara'da bulunan ABD heyeti Dışişleri Bakanlığındaki temaslarını tamamladı.

Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre, 22-24 Ocak tarihlerinde Türkiye'yi ziyaret eden ABD Dışişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Muavini Jonathan Cohen'in başkanlık ettiği heyet, bu sabah Dışişleri Bakanlığı yetkilileriyle bir araya geldi.

ABD Dışişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Muavini Cohen ve Dışişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Büyükelçi Ahmet Muhtar Gün'ün eş başkanlığında Ortak Danışma Komitesi, farklı konularda istişarelerde bulundu.

Dışişleri Bakanlığında yaklaşık 4,5 saat temaslarda bulunan ABD heyeti, Genelkurmay Başkanlığının eş güdümündeki Suriye, Irak ve terörle mücadele Müşterek Çalışma Grubu Toplantısı'na iştirak etti.

Yorumlar