ABD Büyükelçiliği: Bir kez daha özür dileriz

ABD Büyükelçiliği, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile ilgili FETÖ'cü Ergun Babahan tarafından atılan skandal tweetin beğenilmesi ile ilgili yeni bir açıklama yaptı. Açıklamasında Ergun Babahan ile ilişkilerinin bulunmadığını aktaran elçilik söz konusu tweetin içeriğini de onaylamadıklarını belirtti.

Google Haberlere Abone ol
ABD Büyükelçiliği: Bir kez daha özür dileriz

ABD'nin Ankara Büyükelçiliği, büyükelçiliğin resmi Twitter hesabı üzerinden Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) firarisi Ergun Babahan'ın MHP lideri Devlet Bahçeli hakkında yapılan paylaşımının yanlışlıkla beğenildiğini belirterek bir kez daha özür diledi.

Açıkama skandal olaya ilişkin ABD'nin Ankara Büyükelçiliği Maslahatgüzarı'nın Dışişleri Bakanlığı'na net izahata vermek için çağrılmasının ardından gerçekleşti.

"ÖZÜR DİLERİZ"

Elçilik açıklamasında, "Dün Twitter hesabımızda gerçekleşen hatadan dolayı özür dileriz. Ergun Babahan ile bir ilişiğimiz olmadığı gibi, attığı tweet'in içeriğini de onaylamıyoruz ve kabul etmiyoruz. Söz konusu hatadan üzüntü duyduğumuzu bir kez daha ifade ediyoruz." ifadelerine yer verildi.

Yorumlar