AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması

- Siirt Belediye Başkan Vekili Taşkın Anadolu Ajansı tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasında 6 fotoğraf için oy kullandı

Google Haberlere Abone ol
AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması

SİİRT (AA) - İçişleri Bakanlığınca Siirt Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Vali Yardımcısı Ceyhun Dilşad Taşkın Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Taşkın, belediyedeki makamında, oylama hakkında bilgi alarak, "Haber", "Yaşam" ve "Spor" kategorisinde yer alan fotoğrafları tek tek inceledi.

Taşkın, haber kategorisinde Elif Öztürk'ün "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" ve Wisam Hashlamoun'un "Direnişin sembolü 16 yaşındaki çocuk", yaşam kategorisinde Şebnem Coşkun'un "Türkiye'nin beyaz melekleri" ve Zekeriya Karadavut'un "Kostak, profesyonel yürüteçle yuvasına döndü", spor kategorisinde de Abdullah Coşkun'un "Türkiye'nin sevinci" ve Mario Strmotic'in "Bünyamin Sezer" başlıklı fotoğraflarına oy verdi.

Fotoğrafları seçerken zorlandığını, her bir fotoğrafın çok ayrı anlamlar taşıdığını belirten Taşkın, Anadolu Ajansı çalışanlarını tebrik etti.

Yorumlar