AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması

- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kavakcı, Anadolu Ajansının düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katılarak 15 fotoğraf için oy kullandı

Google Haberlere Abone ol
AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması

ANKARA (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakcı, Anadolu Ajansının (AA) "Yılın Fotoğrafları" için oylama yaptı.

AA foto muhabirlerinin yurt içi ve yurt dışında çektiği fotoğraflar hakkında bilgi alan Kavakcı, "haber", "yaşam" ve "spor" kategorilerinde oylamaya sunulan fotoğrafları inceledi.

Ravza Kavakcı, "haber" kategorisinde "Müslümanlara Engelleme", "Kutsal Topraklarda Ramazan", "Sokakta Yatsı Namazı", "Myanmar'dan Teknelerle Kaçış", "Erdoğan Sevgisi", "Direnişin Sembolü 16 Yaşındaki Çocuk" başlıklı fotoğraflara oy verdi.

"Yaşam" kategorisinde "Mundari Kabilesi", "Golden Gate Köprüsü Sis İçinde", "Uludağ Yolunda Kar", "İstanbul'da Sağanak", "Rize'de Teleferikle Ulaşım" ve "Buz Kulesi" başlıklı fotoğrafları seçen Kavakcı, "spor" kategorisinde ise tercihini "Hafız Zeynep boks şampiyonu olmak istiyor", "Galatasaray-Fenerbahçe" ile "Türkiye'nin Sevinci" başlıklı fotoğraflardan yana kullandı.

Oylamanın ardından değerlendirmede bulunan Ravza Kavakcı, "Anadolu Ajansının yaptığı gerçekten çok güzel, fotoğraflarla bize aslında dünyanın içinde olduğu durumu, hem vahşeti, hem yaşanan güzellikleri göstermiş oluyor. Burada da oy verirken daha önce bir kısmını görmüş olduğum, bir kısmını da yeni gördüğüm bir çok fotoğrafla neler yaşamışız 2017 senesinde bunu görmüş olduk. Ben çok teşekkür ediyorum, bu vesileyle de hem Anadolu Ajansına hem de bu, eminim bir kısmı hayati olarak zor şartlarda, belki hayat tehlikesi altında çekilmiş olan bu fotoğrafları, bu güzel kareleri yakalayan kıymetli sanatçılarımıza da teşekkür ediyorum. Bu vesileyle bütün Anadolu Ajansı çalışanlarına hayırlı seneler diliyorum." diye konuştu.

Yorumlar