AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması

- Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

Google Haberlere Abone ol
AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması

TRABZON (AA) - Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katılarak, 3 fotoğraf için oy kullandı.

AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması hakkında bilgi alan ve fotoğrafları tek tek inceleyen Gümrükçüoğlu, haber kategorisinde Elif Öztürk'ün "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü", yaşam kategorisinde Ali Jadallah'ın "Engelli Kardeşlerin Yaşamı", spor kategorisinde ise Abdullah Coşkun'un "Türkiye'nin Sevinci" başlıklı fotoğraflarına oy verdi.

Gümrükçüoğlu, oylamanın ardından fotoğraflarla ilgili yaptığı değerlendirmede, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" kategorisinde yer alan fotoğraflardan çok etkilendiğini söyledi.

Fotoğrafların çok güzel olduğunu vurgulayan Gümrükçüoğlu, AA muhabirlerini emekleri dolayısıyla tebrik etti.

Gümrükçüoğlu, AA muhabirlerinin duygu ve teknik açıdan çok güzel fotoğraflara imza attığını vurgulayarak, "Fotoğraflar gerçekten sanat eseri, mükemmel. Her biri birbirinden güzel ve o nedenle de hepsini birinci gibi görmek gerekiyor. AA gerek fotoğraf, gerekse diğer konularda ülkemizin, halkımızın, hepimizin gururu. AA'nın çalışmalarıyla iftihar ediyoruz." diye konuştu.

Yorumlar