AA "Futbol Şöleni"nde

- Anadolu Ajansı turnuvayı, Moskova bürosunun yanı sıra Türkiye'den giden 6 kişilik ekiple takip ediyor - Dünya Kupası öncesinde birçok özel haber servis edilirken, organizasyon sürecisinde özel haberler abonelere ulaştırılmaya devam edecek - AA'nın Dünya Kupası haberleri, 13 dilde yayına veriliyor - AA internet sitesinde "Rusya 2018" ismiyle bir kategori oluşturulurken, kupayla ilgili tüm haberlere tek link üzerinden ulaşılabilecek - Şampiyona öncesi ve boyunca hazırlanan infografikler, kupa tarihi, GIF'ler, videolar, multimedya çalışmalar ile dolaşıma sokulacak

Google Haberlere Abone ol
AA "Futbol Şöleni"nde


İSTANBUL (AA) - Dünya futbolunun en büyük organizasyonu 2018 FIFA Dünya Kupası Rusya-Suudi Arabistan maçıyla başladı.

Rusya'da 15 Temmuz'a kadar gerçekleştirilecek organizasyonda 32 takım, 8 grupta mücadele edecek. Rusya'nın 11 şehrindeki 12 statta futbol şöleni yaşanacak.

Dünya Kupası öncesinde birçok özel haberle Dünya Kupası'nın heyecanını abonelerine taşıyan Anadolu Ajansı (AA), kupa maçları süresince futbol şölenini abonelere ulaştırmaya devam edecek.

Anadolu Ajansı, daha önce oynanmış 20 Dünya Kupası'nın tarihçesinin yer aldığı haberlerin yanı sıra 8 gruptaki 32 takımın geniş tanıtımını, her maç öncesinde iki takım arasındaki rekabetin anlatıldığı haberleri, özel röportajları, maç takvimini, statları, Dünya Kupası'nın unutulmaz anlarını ve notlarının yer aldığı dosya haberleri, Rusya'dan tüm gelişmeleri ve 64 maçın detaylı haberlerini servis etti.

Moskova'daki bürosunun yanı sıra Anadolu Ajansı, Türkiye'den giden 6 kişilik ekiple organizasyonu takip ediyor.

Grup maçlarının yüzde 70'ine akredite olan AA foto muhabirleri müsabakaları yerinde takip edecek. Grup aşamasından sonra ise tüm maçlarda ise AA muhabirleri ve foto muhabirleri görev alacak.

Dünya Kupası öncesi birçok özel haberi servis eden Anadolu Ajansı, kupa maçları süresince özel haberlerini sürdürecek. Ayrıca her günün maç programı grafikli şekilde verilecek.


- Haberler 13 dilde yayınlanacak


AA'nın Dünya Kupası haberleri, İngilizce, Arapça, Farsça, BHS (Boşnakça, Hırvatça, Sırpça), Fransızca, İspanyolca, Rusça, Makedonca, Endonezce, Arnavutça, Kürtçe'nin Soranca ve Kurmanca dil gruplarından da tüm dünyaya servis edilecek.

Portekizli Cristiano Ronaldo, Arjantinli Lionel Messi ve Mısırlı Muhammed Salah gibi yıldızların sahne alacağı turnuva ile ilgili haberler, sosyal medyadan da farklı hashtaglerle paylaşılacak.

AA internet sitesinde "Rusya 2018" ismiyle bir kategori oluşturuldu. Kupayla ilgili tüm haberlere tek link üzerinden ulaşılabilecek. Şampiyona öncesi ve boyunca hazırlanan infografikler, kupa tarihi, GIF'ler, videolar, multimedya çalışmalar ile dolaşıma sokulacak.



Yorumlar