AA fotoğraflarıyla 81 ilde "15 Temmuz" sergisi

- ETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında ve sonrasında AA foto muhabirlerinin çektiği fotoğraflardan oluşan sergi, Ankara'nın Beypazarı ilçesinde açıldı

Google Haberlere Abone ol
AA fotoğraflarıyla 81 ilde "15 Temmuz" sergisi

ANKARA (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında ve sonrasında Anadolu Ajansı (AA) foto muhabirlerinin çektiği fotoğraflardan oluşan sergi, Ankara'nın Beypazarı ilçesinde açıldı.

Beypazarı Belediyesi tarafından Atatürk Parkı'nda hazırlanan "Milli İradenin Yükselişi Sergisi"nde, AA foto muhabirlerinin çektiği fotoğraflar yer alıyor.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, serginin açılışında yaptığı konuşmada, 1 yıl önce ülke olarak hain bir geceye şahitlik ettiklerini söyledi.

15 Temmuz'un çağlar boyunca bu milletin yaşadığı en hain, en alçakça günlerden birisi olduğunu ifade eden Kaplan, şunları kaydetti:

"Bir yıldır bu konuyla alakalı çalışmalar yapıldı ve yapılmaya da devam ediyor. Önemli olan bu konunun en adil ve en güzel şekilde neticelenmesidir. Hak edenlerin, hak ettiği bütün cezaları almasıdır. Bu alçakların cezalarını çekmesi anlamında zerre kadar bir şüphemiz yoktur. Bu devlet, bu millet var oldukça bu ve bunun gibi olaylara hiçbir zaman göz yummayacak, yapmaya kalkanlara da en büyük cezayı verecektir. Allah'tan bu millete bir daha 15 Temmuz yaşatmasın temennisinde bulunuyorum."

Serginin açılışına Kaymakam Kadir Ekinci, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Bilgiç, İlçe Müftüsü Abdulmuttalip Peşe, AK Parti İlçe Başkanı Yaşar Hız ve vatandaşlar katıldı.

Serginin açılışı sonrasında, çok sayıda vatandaş anı defterini imzaladı.

Yorumlar