A101 Reeder P13 Cep Telefonu Özellikleri Yorumlar

A101 Reeder P13 Blue Max 2020 64GB Cep Telefonu tüketicilerin beğenisini kazanan bir telefon oldu. Peki, özellikleri nasıl ve yorumlar ne diyor?

Google Haberlere Abone ol
A101 Reeder P13 Cep Telefonu Özellikleri Yorumlar

A101 indirimli ürünler listesinde bu hafta Reeder P13 Blue Max 2020 64GB Cep Telefonu da vardı. 

Reeder P13 Blue Max 2020 64GB Cep Telefonundan almak isteyenler özelliklerini ve kullananların yorumlarını merak ediyor. 

İşte Reeder P13 Blue Max 2020 64GB Cep Telefonu özellikleri: 

Reeder P13 Çin malı bir cep telefonudur. Ancak bu sizi hemen yanıltmasın. Bazı iPhone telefonlar da Çin'de üretiliyor.

- 13MP+2MP arka kamera

- 8MP ön kamera

- 4000 mah batarya gücü

- 2 yıl garanti

- 6.49" ekran

- 4 GB Ram

- 64 GB Dahili hafıza

- KVK Teknik servis 

- Reeder telefonunuza 30 dakikada hızlı servis

A101 Reeder P13 Cep Telefonu Özellikleri Yorumlar

Reeder P13 iade koşulları ise şöyle: İade süresi, siparişinizdeki ürünlerin adresinize teslim edilme tarihinden itibaren 14 gündür. Ürününüzü iade kodu ile göndermeniz gerekmektedir. Üyelik hesabınıza giriş yaptıktan sonra “ Hesabım>İptal/İade Talebi>Sipariş Seçimi>Aksiyon Seçimi>İade Ürün Seçimi” adımlarını izleyerek PTT Kargo ÜCRETSİZ İade Gönderi Kodunuzu alabilirsiniz.

Reeder P13 Blue Max 2020 64GB Cep Telefonu Yorumları ise şöyle: 

Oğlumuz için aldık. Ürün kapalı ambalajında geldi. Çocuk için ideal. Biz kendimizce daha fazla fiyatlı bir telefon almak istemedik, bundan da fazlasıyla memnun kaldık. Satıcıya çok teşekkürler.

 

tasarım güzel. menü geçişleri zayıf animasyon geçişi takılıyor.

 

İade süresi, siparişinizdeki ürünlerin adresinize teslim edilme tarihinden itibaren 14 gündür. Ürününüzü iade kodu ile göndermeniz gerekmektedir. Üyelik hesabınıza giriş yaptıktan sonra “ Hesabım>İptal/İade Talebi>Sipariş Seçimi>Aksiyon Seçimi>İade Ürün Seçimi” adımlarını izleyerek PTT Kargo ÜCRETSİZ İade Gönderi Kodunuzu alabilirsiniz.

 

Telefon 3 gün sonra kapanmasaydı iyidi. He bide hoparlör kalitesi çok kötü.

 

Tam bir fiyat performans ürünü , 40+ sonradan teknoloji ile tanışmış insanlar için bulunmaz nimet , büyük ekran uzun pil süresi full + full Mercedes özellikleri herşey mevcut :) satıcı mrcep'e teşekkür ediyorum ilk defa internetten telefon aldım , kahve çikolata ve maske jesti küçük ama etkiliydi , thanks broo

 

Telefon güzel kullanışlı büyük yani 😊 Aras kargoyla geldi biraz geç geldi ama telefonu annem için aldım gayet güzel kullanışlı hafızası da güzel almak isteyenler için kullanışlı. İçinden şark aleti ve kablosu da çıktı. Telefonun tek sorunu kaplığı yok doğru düzgün. İnternet sayfalarinda da çok pahalı.

 

Yorumlar

ertuğrul gürcan P13 telefonun usb açılımı yapamıyorum neden .