A101 kurbanlık fiyatları ne kadar, büyükbaş ve koç kaç kilo?

A101 kurbanlık fiyatları ne kadar, büyükbaş ve koç kaç kilo, kurban kesim şartları veya teslimat seçenekleri nelerdir, nasıl yapılır?

Google Haberlere Abone ol
A101 kurbanlık fiyatları ne kadar, büyükbaş ve koç

A101 kurbanlık fiyatları ne kadar, büyükbaş ve koç kaç kilo, kurban kesim şartları veya teslimat seçenekleri nelerdir, nasıl yapılır soruları buradan kurbanlık temin etmek isteyenler tarafından merakla soruluyor. 

A101 kurbanlık fiyatları konusunda merakla beklenen detaylar gelmeye başladı. 

2022 yılında kurban kesimini veya kurbanlık bağışını A101 üzerinden yapmak isteyenlere market zinciri tarafından çeşitli imkanlar ve fırsatlar sunuluyor. 

Kurban Bayramı öncesinde kurbanlık için hisseye giren vatandaşlar, akraba veya arkadaş çevresiyle kurbanlık pazarlarının yolunu tutmaya başladı. 

Bazı vatandaşlar önceden tanıdıkları kurbanlık satıcılarıyla anlaşarak hem daha ucuz hem de daha erken kurbanlık içini hallederken; bazıları son dakikaya kalarak ya sivil toplum kuruluşları üzerinden bağış yapıyor ya da zincir marketlerin kurbanlık kesimine hisse ortağı olmayı seçiyor. 

Zincir marketlerin kurbanlık satışları ise vatandaşlar tarafından pek talep görmüyor; ancak yine de buralardan alışveriş yapanlar arasından tercih edenler oluyor.

Peki, A101 kurbanlık fiyatları ne kadar, büyükbaş ve koç kaç kilo, kurban kesim şartları veya teslimat seçenekleri nelerdir?

A101 kurbanlık fiyatları 2022 yılı içinde büyükbaş ve küçükbaş koç seçenekleri bulunuyor. 

Büyükbaş kurbanlıklara yedide bir hisseye giriliyor. 1/7 Hisse Büyükbaş Kurbanlık Hisse Kolisi: Kurbanlık vasfına uygun büyükbaş hayvanın kesilip kemiksiz hale getirildikten sonra, yağı ve sakatatı dahil (ciğer, yürek, böbrek) 1/7 oranında eşit hisselere ayrılan net olarak minimum 20 kg ağırlığındaki kurbanlık koli seçeneğidir. Kesim sonrası kurbanlık hayvanın sakatatlarında hastalık tespit edilmesi durumunda koliye sakatat ağırlığı kadar kemiksiz et eklenir.

A101 kurbanlık fiyatları ne kadar, büyükbaş ve koç kaç kilo, kurban kesim şartları veya teslimat seçenekleri nelerdir,
A101 kurbanlık fiyatları ne kadar, büyükbaş ve koç kaç kilo, kurban kesim şartları veya teslimat seçenekleri nelerdir?

 

Bir diğer seçenek ise kurbanlık koç seçeneğidir. Kurbanlık koç seçeneğinde bir kişi tek hisse olarak koçu satın alıyor. Karaman Koç Kurbanlık Kolisi: Irkı Karaman kuzu olan, net olarak minimum 16 kg ağırlığında; bir bütün kuzu karkas gövdesinin 2 (iki) adet kol, 1 (bir) adet gerdan, 2 (iki) adet yarım kafes, 2 (iki) adet but, kuyruk yağı ve takım sakatatı(ciğer, yürek, böbrek) içeren kurbanlık koli seçeneğidir.

A101'DEN KURBANLIK ALACAKLARIN UYMALARI GEREKEN SÜREÇ

A101'den kurbanlık alanların uymaları gereken süreç marketin resmi açıklamasında şöyle tarif ediliyor: 

1 - Kurbanlık seçiminizi yapıp, sepete ekleye basınca açılan ekranda alıcı bilgisini giriniz. Bağış ürünü seçilmesi durumunda ZİÇEV seçili gelecektir.

2 - Adresinize kurban siparişi vermek için Kurban vekalet bilgisi girerek kimin adına vekalet vereceğinizi belirtiniz.

3 - Adresinize kurban siparişi vermek için Kurban siparişinizi teslim almak istediğiniz mağazayı seçebilirsiniz

4 - Ödemenizi debit ve kredi kartıyla tek çekim ya da İş Bankası Maximum, Yapı Kredi World, Garanti Bonus ve Online siparişlere özel Akbank Axess kredi kartlarıyla peşin fiyatına taksitli olarak yapabilirsiniz. Siparişinizle ilgili bilgilendirme maili gönderilecekti

5 - Kurbanınızı, kesim yoğunluğuna bağlı olarak mağazaya ulaşma durumuna ve illere göre Kurban Bayramının 2.gününden itibaren seçtiğiniz mağazadan alabilirsiniz.


 

Yorumlar