8 Mart Kadınlar Günü'ne özel kamu spotu

- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca, gün dolayısıyla Türkiye'nin alanında güçlü kadınlarının rol aldığı kamu spotu hazırlandı - Kamu spotunda akademisyenler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, girişimciler ve sporcuların yanı sıra şehit annesi ve Afrin'de görev yapan iki kadın asker de rol aldı - Kamu spotunda kadınların, hayata, bilime, bilgiye, ekonomiye, kardeşliğe, kültür ve turizme, şehre ve hayata, geleceğe, yürekleriyle emekleriyle Türkiye'nin gücüne güç kattıkları mesajı verildi

Google Haberlere Abone ol
8 Mart Kadınlar Günü'ne özel kamu spotu

ANKARA (AA) - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Türkiye'nin alanında güçlü kadınlarının rol aldığı kamu spotu hazırlandı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının 45 saniyelik kamu spotunda, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, ODTÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Melahat Bilge Demirköz, Ev Kadınları Kooperatifi Kurucusu Sakine Parlar, Yardımlaşma Derneği Başkanı Zehra Söylemez, iş kadını Demet Sabancı Çetindoğan, aile hekimi Havva Öztürk, girişimci Asuman Cevahir Yazıcı, Muhtar Ebru Filiz, Milli Sporcu ve Tekvando Dünya Şampiyonu Kübra Dağlı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Ağrı Kadın Futbol Takımı, şehit annesi Güllüzar Akdağ ile Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan Yüzbaşı Dilek Aygün ve Üsteğmen Ceren Özçelik rol aldı.

Kamu spotunda, kadınların, hayata, bilime, bilgiye, ekonomiye, kardeşliğe, kültür ve turizme, şehre ve hayata, geleceğe, yürekleriyle emekleriyle Türkiye'nin gücüne güç kattıkları mesajı verildi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın "Güçlü kadın, güçlü aile ve güçlü Türkiye" mesajını verdiği kamu spotu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Yeni Türkiye'yi inşallah ülkemizin kadınlarıyla beraber inşa edeceğiz." sözleriyle sona eriyor.

Yorumlar