7060 kim, 7060 neden arar, kimin numarası, nerenin hangi firmanın numarası?

7060 kim, numara kimin numarası, numara kime ait, neden arar, kimin telefon numarası, sorusunu soran vatandaşlar muhtemelen aynı konudan müzdarip olan vatandaşlardır. Çünkü bu hattan gelen aramalardan rahatsız olan çık sayıda vatandaş var. Peki, 7060 kimin numarası? 7060 Kime ait? İşte detaylar:

Google Haberlere Abone ol
7060 kim, neden arar, kimin numarası?

7060 kim, numara kimin, 7060 kimin numarası bu numara kime ait, neden arıyor telefondan gelen çağrılar birçok cep telefonu hat sahibini rahatsız ediyor. Sık sık yapılan aramalardan şikayetçi olan vatandaşlar, 7060 kimin telefonu diye merak ederek arama yapıyor. Peki, 7060 kim, 7060 numara kimin numarası, neden arar, nerenin hangi firmanın numarası? İşte detaylı bilgiler:

7060 kim, 7060 numara kimin numarası, neden arar?
7060 kim, 7060 numara kimin numarası, neden arar?

 

Öncelikle şunu belirtelim bu telefon numarası Vodafone GSM şirketine ait bir numaradır. Vodafone'un AranayaDinlet Servis numarasıdır. Konuyla ilgili olarak Vodafone resmi internet sitesinde yer alan bilgilendirme mesajında şöyle deniliyor:

Bu numara ArayanaDinlet servisine özel bir selfservis numarasıdır. Bu numarayı arayarak, sesli yanıt servisi üzerinden veya bu numaraya ilgilgili anahtar kelimeleri SMS olarak göndererek ArayanaDinlet servisinizle ilgili abonelik alma veya sonlandırma, ArayanaDinlet satın alma, değiştirme ve benzeri birçok işlemini kolaylıkla yapabilirsiniz. Detaylı bilgi için "Yardım" altındaki "Nasıl Kullanırım" sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

ŞİKAYETLER VAR:

Konuyla ilgili Şikayetvar sitesine de rahatsızlıklarını belirten vatandaşlardan bazılarının şikayetleri şöyle:

Vodafone 7060 Rahatsız Ediyor!

UfukUfuk:

- Her gün saat 10:30'da 7060 beni arıyor ve otomatik bir ses, sizi arayanlara melodi dinletebilirsiniz deyip acayip acayip şarkı dinletiyorlar. Bu durumun sonlanmasını istiyorum.

Kullanıcının ikinci mesajı:

- Sizlere bu msjı yazdıktan hemen sonra 7060 beni tekrar aradı ve yine aynı durum saçma sapan şarkı dinletip sizi arayanlara bu şarkıyı dinletmek istiyorsanız şuna basın diye otomatik bir konuşma sesi... Gerçekten çok sinir bozucu bir durum... Lütfen yardım edin. Bir kere aranır iki kere aranır ancak otomatik bir şekilde her gün defalarca aranmamam gerekiyor.

- Telefon numaram 05....6 dır. Bu numaradan beni 7060 aramaktadır. Bu durumun çözümü için yardım rica ederim

PEKİ 7060 NUMARASI NASIL ENGELLENEBİLİR

Peki bu numaradan rahatsız edilmek istemeyenler neler yapabilirler. Bunun şöyle bir yol izlenebilir:

- 7060 ‘ı rehbere kaydedip sonra da engelleyip kurtulabilirsiniz.

7060 kim, 7060 neden arar, kimin numarası, nerenin hangi firmanın numarası?


 

Yorumlar