5. Sınıflar 6. Sınıflar 7. Sınıflar Sınav olacak mı?

5. Sınıflar 6. Sınıflar 7. Sınıflar Sınav olacak mı? Yüz yüze eğitimin kısmen başladığı illerde 7. Sınıflar sınav olacak mı sorusu şu sıralar öğrenciler tarafından soruluyor.

Google Haberlere Abone ol
Ortaokul sınavları hakkında yeni karar

5. Sınıflar 6. Sınıflar 7. Sınıflar Sınav olacak mı? sorusu yüz yüze eğitimin başladığı illerde öğrenciler tarafından merakla dile getiriliyor. 5. Sınıflar 6. Sınıflar 7. Sınıflar Sınav olacak mı?

Bilindiği gibi yüz yüze eğitim henüz tam olarak başlamadı. Sadece düşük riskli illerde yüz yüze eğitim yapılırken; orta, yüksek ve çok yüksek riskli illerde ise farklı uygulamalar şu anda uygulanıyor. 

Bütün illerde şu anda 8. ve 12. Sınıflara yönelik yüz yüze eğitim devam ediyor.

Dolayısıyla yüz yüze sınavlar da şimdilik sadece bu iki sınıf için yapılıyor.

Birçok ilde henüz 7. Sınıflar için ise yüz yüze eğitim başlamadığı için bu illerde yüz yüze sınavların yapılıp yapılmayacağı net olarak belli değil.

5, 6, 7 ve 8. sınıfların yüz yüze sınavları 5 Nisan 2021 tarihinde başlayacaktı. Ancak alınan yeni kararla sınav tarihleri ertelendi.

Sınavlar bir hafta içinde bitirilecek şekilde programlanmış durumda.

İşte yeni tarihler:

CANLI YAYINDA DERS ANLATIYORDU

 

 

Yorumlar

hasan Tamamen öğretmenlerin insiyatifine bırakılmış bir eğitim sistemi denetleme sıfır öğretmen canlı ders yapıyormu yapmıyormu derste ne işliyor hangi kitaptan işliyor bakan yok kim kime dum duma eleştirilere kapalı sistem youtube bak yoruma kapalı eleştirilere gelemiyorlar demekkki her yaptıklarını dört dörtlükmü yaptıklarını zannediyorlar anlamadım
Elif Arkadaşlar, baştan söyleyeyim ya yalan ya da eski bir haber.
burak haftaya sınava giricem gerçekmi bu
barış yalan haftaya sınava giricem
Kayra bu doğrumu 7 lere sınav yapılmayacağı