4 Ağustos 2019 Pazar reyting sonuçları

Pazar akşamı yani haftanın son gününde televizyon ekranlarında birbirinden iddialı yarışma programları vardı. Reyting listelerinde zirveye oturmak için kıyasıya mücadele eden programlar arasında "Yaparsın Aşkım" ve "Rastgele" yarışmaları vardı. Rastgele yarışmasında Gizem, kendisinden istenenleri yapamadığı için büyük ödülü kazanamadı. Yaparsın Aşkım yarışmasında ise Ali ile Dilek sıfır model bir araba kazandı. Öte yandan dün akşam Kanal D, Show, Star ve ATV gibi büyük kanallar ise film yayınlamayı tercih etti. Peki, 4 Ağustos 2019 Pazar günü reyting sonuçları nasıl oldu, kim birinci çıktı?

Google Haberlere Abone ol
4 Ağustos 2019 Pazar reyting sonuçları

Pazar akşamı yani haftanın son gününde televizyon ekranlarında birbirinden iddialı yarışma programları vardı. Reyting listelerinde zirveye oturmak için kıyasıya mücadele eden programlar arasında "Yaparsın Aşkım" ve "Rastgele" yarışmaları vardı. Şoray Uzun'un sunumunu yaptığı Rastgele yarışmasında Gizem, kendisinden istenenleri yapamadığı için büyük ödülü kazanamadı. İlker Ayrık'ın sunduğu Yaparsın Aşkım yarışmasında ise Ali ile Dilek sıfır model bir araba kazandı. Öte yandan dün akşam Kanal D, Show, Star ve ATV gibi büyük kanallar ise film yayınlamayı tercih etti. Peki, 4 Ağustos 2019 Pazar günü reyting sonuçları nasıl oldu, kim birinci çıktı?

TRT 1'de Şoray Uzun tarafından sunumu yapılan "Rastgele" programında dün akşam büyük ödül verilemedi. Programda finale kalan isim Gizem oldu. Ancak gizem kendisinden istenen 7 atıştan 4 isabetli atışı gerçekleştiremedi. Gizem'in elindenki pinpon topunu iki sektirmeden sonra üçüncüsünde yuvasına atmaktı. Ancak Gizem atışlardan sadece üçünde başarılı olabildiği için büyük ödülü kazanamadı. Daha önce haftada iki gün yayınlanan program, bilinmeyen bir nedenle artık sadece pazar akşamları yayınlanıyor. Programda şans ve beceri faktörü büyük önem taşıyor. Yarışmanın finali ise tamamen beceri işine kalmış oluyor. Maharetli olan yarışmacı büyük ödülü kapıyor. Büyük ödül tam 50 bin lira. 

Dün akşamın en iddialı programlarından biri diğeri ise İlker Ayrık'ın sunduğu FOX TV'de yayınlanan "Yaparsın Aşkım" programı oldu. Programda dün akşam dört çift yarıştı. Finale kalan çiftler ise Serkan-Arzu çiftiyle Ali ve Dilek çifti oldu. Şişe devirme mücadelesi yapan takımlardan Ali ve Dilek çitfti kendilerinden istenen iki seti daha önce tamamlayarak sıfır model bir arabanın sahibi olmayı başardı. 

ATV ise dün akşam dizi ya da yarışma yerine yabancı sinema yayınlamayı seçti. ATV'de dün akşam yayınlanan yabancı film ise "X-Men: Kıyamet" filmi oldu.

Show TV de dün akşam yeni bir yapım yerine film yayınlamayı tercih etti. Show TV'de yayınlanan filmin adı ise "Safir Mavi" filmi oldu. 

Star TV ise dün akşam yabancı film yayınlamayı tercih eden kanallar arasında yer aldı. Star'da yayınlanan filmin adı ise "G.I.Joe: Kobra'nın Yükselişi" filmiydi.

Kanal D haftanın son gününde seyircisinin karşısına yerli filmle çıktı. Filmin adı ise Ata Demirer'in başrolünde oynadığı "Berlin Kaplanı" filmi oldu.

Kanal 7 ise "Helallik" ve "Tatlı Bela" isimli dizileriyle seyircisinin karşısına çıktı.

TV8'de ise dün akşam başrollerinden Şahan Gökbakar'ın oynadığı "Celal ile Ceren" isimli yerli film yayınlandı.

Peki, 4 Ağustos 2019 Pazar reyting sonuçları nasıl oldu, kim birinci çıktı?

Detaylar Geliyor...

GEÇEN HAFTA AYNI GÜNKÜ SONUÇLAR

Reyting listelerinde 28 Ekim 2019 Pazar günü birinci olan ve ilk beşe giren yapımlar AB GRUBU'na göre şöyle: 

1- FOX Ana Haber
2- Benimle Söyle - Kanal D
3- Yaparsın Aşkım - FOX TV
4- Maymunlar Cehennemi - ATV
5- Yakut Kırmızı - SHOW TV

28 Temmuz Total Grubu reyting sonuçları ilk beş

1- Yaparsın Aşkım 
2- FOX Ana Haber
3- Benimle Söyle
4- Maymunlar Cehennemi
5- Yarının Dünyası - ATV

Kaynak: Son Haberler

Yorumlar