'Çukur' yine zirvede

Dizilerde yeni sezonun açılması ile irlikte kıran kırana mücadele kaldığı yerden devam ediyor. Geçen akşam yeni sezona başlayan Çukur dizisi geçtiğimiz sezon olduğu gibi yine zirveye oturdu.

Google Haberlere Abone ol
'Çukur' yine zirvede

Türkiye'de yayınlanan diziler yeni sezona hızlı giriş yaptı. Geçen sezon kıyasıya rekabetin yaşandığı dizilerde rekabet yeni sezonda da tüm hızıyla sürecek gibi gözüküyor. Çukur dizisi geçen akşam yayınlanan yeni bölümüyle Söz ve Yasak Elma dizilerini geride bıraktı ve zirveye oturdu.

Yeni sezonda Çukur reyting sıralamasında birinciliği elden bırakmadı. Çukur'u ise Star TV ekranlarında yayınlanan Söz dizisi takip etti.

REYTİNG ŞAMPİYONU ÇUKUR OLDU

Pazartesi akşamları Show TV'de Çukur, Fox TV'de Yasak Elma, Star TV'de Söz dizileri yayınlanıyor. Yeni sezonda da başarılı yapımlar heyecanla takip ediliyor. Birçok dizinin aynı saatlerde ekrana geldiği pazartesi gününün reyting şampiyonu ise Çukur dizisi oldu. Çukur'u ikinci sırada Söz takip ederken Yasak Elma dizisi ise 4'üncü sıradan takip etti.

SOSYAL MEDYADA DA BİRİNCİ OLDU

İzlenmenin yanı sıra Çukur dizisi dün akşam Twitter'da TT listesinde yer aldı. İzleyiciler #çukurheryerde etiketiyle Twitter'da yorumlarını paylaştı. #çukurheryerde etiketi Twitter'da Türkiye'de 13 saat 15 dakika, dünyada ise 5 saat 20 dakika TT listesinde kaldı.

Yorumlar