30 Nisan Perşembe Gazete manşetleri

Gazetelerin bugün öne çıkardıkları manşetleri ve haberlerinde neler var? İşte 30 Nisan Perşembe günü Sözcü, Yeni Şafak, Star, Akşam gazetelerinin manşetlerinden bazıları:

Google Haberlere Abone ol
30 Nisan Perşembe Gazete manşetleri

Türkiye'de bugün yayınlanan gazeteler hangi manşetlerle çıktı. Gazete manşetlerinde bugün ne var? Gazetelerin 29 Nisan Çarşamba günkü manşetleri şöyle:

GAZETELERİN MANŞETLERİ 

Akşam gazetesi bugünkü manşetini, İsveç'ten Türkiye'ye getirilen Emrullah Gülüşken konusuna ayırdı. Gazete, Gülüşken'i Türkiye'ye getiren ekipte yer alan sağlık personeliyle yaptığı söyleşiye yer vererek ekiptekilerin, "Gözlerinin içi güldü" şeklinde Emrullah Gülüşken'e atfettikleri sözleri manşete taşıdı.

Milli Gazete bugünkü manşetini Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu tarafından yapılan son açıklamaya ayırdı. Gazete, "Zina ve sapkınlık kesin haramdır" diyen kurulun ifadesini manşetine taşıdı.

Sözcü gazetesi bugün, "Maske bellibir fiyattan satılsın" manşetiyle çıkarak, maske bulamayan vatandaşın belli bir fiyattan maske almasının önünün açılması gerektiği belirtildi.

Akşam Gazetesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın koronavirüs salgını sebebiyle evlerde kutlanacak olması dolayısıyla Akşam Gazetesinin manşeti 'Her Ev Bayram Yeri' oldu.

Akşam Gazetesi: Türkiye, ulsal egemenliğinin 100. yılını çok farklı duygularla kutalayacak. dedi.

Yenişafak Gazetesi: 'İki Yıl Sürse Bile Hazırız' manşetine yer verdi. Koronavirüs sebebi ile tüm dünyada kıtlık konuşulurken Türkiye'nin ise bu durum 2 yıl sürse bile hazır olduğunu ifade etti.

Diriliş Postası: 'Hizmet Değil Laf Ederler' Sağlık alanının ön planda olduğu bu günlerde Şehir hastaneler için laf edenleri manşetine taşıdı. Şehir hastanelerine, 'kara delik, zarar, ölü doğdu, bir işe yaramaz' diyenleri eleştirdi.

STOKLARIMIZ DOLU

Yeni Akit Gazetesi: Tarım ve Ormak Bakanı Pakdemirli'nin gıda stoğu ile ilgili bir sorun olmadığını söylemesini manşetine taşıdı. 'Ramazan öncesi stoklarımız dolu' manşetini attı.

Dünya Gazetesi: 'Yeni 100 yıla güvenle' manşetini attı. Türkiye'de koronavirüse rağmen ekonomik güven ortamına vurgu yapan Dünya Gazetesi, 'İş dünyası azimli, umutlu ve kararlı' dedi.

Yorumlar