30 Ağustos Zafer Bayramı

- Kutlamalar kapsamında şarkıcı Murat Boz, Antalya Cumhuriyet Meydanı'nda konser verdi - Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Türel: "95 yıl önce işgal ordusuna karşı kılıç ve tüfekle ama milli birlik ve beraberlikle karşı duran Türk milleti, bugün de yarın da aynı ruh ve inançla hürriyet ve istiklal mücadelesi vermektedir. Hiçbir güç bizi bölemeyecek ve tuzağa düşüremeyecektir. Her zaman Kurtuluş Savaşı'ndaki gibi bir ve beraber olacağız"

Google Haberlere Abone ol
30 Ağustos Zafer Bayramı

ANTALYA (AA) - Şarkıcı Murat Boz, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Antalya Cumhuriyet Meydanı'nda bir konser verdi.

Antalya Büyükşehir Belediyesinin kutlamalar çerçevesinde düzenlediği konserde ünlü sanatçı, sevilen şarkılarını seslendirdi.

Konser öncesinde bir konuşma yapan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı coşkuyla kutladıklarını söyledi.

Hem Zafer Bayramı'nı kutladıklarını hem de Cumhuriyet Meydanı'nın yeni düzenlemesinin açılışını yaptıklarını belirten Türel, Cumhuriyet Meydanı'nı adına yakışır bir meydan yapmanın gururunu yaşadıklarını dile getirdi.

Cumhuriyet Meydanı'nın gerçekten Antalya'ya yakışan bir güzellikte olduğunu belirten Menderes Türel, yıllardır birçok tarihi olaya ev sahipliği yapan, Antalyalıların buluşma noktası Cumhuriyet Meydanı ve çevresini adına yakışır hale getirmek üzere başlatılan proje kapsamında meydanı 1,5 kat büyüten ilk etap çalışmalarının tamamlandığını ve eskiye göre yüzde 50 oranında daha da genişlediğini vurguladı.

30 Ağustos Zafer Bayramı'nı büyük bir coşkuyla kutladıklarını da belirten Türel, "95 yıl önce işgal ordusuna karşı kılıç ve tüfekle ama milli birlik ve beraberlikle karşı duran Türk milleti, bugün de yarın da aynı ruh ve inançla hürriyet ve istiklal mücadelesi vermektedir. Hiçbir güç bizi bölemeyecek ve tuzağa düşüremeyecektir. Her zaman Kurtuluş Savaşı'ndaki gibi bir ve beraber olacağız. Atatürk ve arkadaşlarının dalgalandırdığı şanlı bayrağı Antalya'da aynı ruh ve heyecanla dalgalanmaya devam edecektir." diye konuştu.

Murat Boz seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla Antalyalılara unutulmaz bir gece yaşattı.

Konserde Antalyalılara seslenen Boz, "Atamıza, gazilerimize, şehitlerimize müteşekkiriz. Onlar olmasaydı biz burada olmayacaktık." dedi ve daha sonra 10'uncu Yıl Marşı'nı seslendirdi.

Havai fişek gösterilerinin de yapıldığı konseri, Antalya Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya ile binlerce Antalyalı izledi.

Yorumlar