30 Ağustos Zafer Bayramı

- Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki: - "Zaferlerle dolu tarihimizde 30 Ağustos zaferi müstesna bir yere karşılık gelir. Büyük Taarruz adıyla da bilinen büyük zafer, tarih boyunca hiçbir zaman esareti kabul etmeyen aziz milletimizin destansı mücadelesinin adıdır. Zorluklar içinde sürdürülen milli mücadele, büyük bir fedakarlık ve kahramanlık örneğiyle zafere ulaşmış, böylece Cumhuriyet'in de temelleri atılmıştır" - "Aziz milletimiz, dün olduğu gibi bugün de birlik ve bütünlüğümüze kastetmek isteyen şer odaklarına karşı aynı azim ve kararlılıkla karşı koymasını bilmiştir. Bu ruhla birlik ve dayanışma içinde, cumhuriyetimizi korumak ve ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin de üstüne taşımak için çalışmaya devam ediyoruz"

Google Haberlere Abone ol
30 Ağustos Zafer Bayramı

ANKARA (AA) - Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "Zaferlerle dolu tarihimizde 30 Ağustos zaferi müstesna bir yere karşılık gelir. Büyük Taarruz adıyla da bilinen büyük zafer, tarih boyunca hiçbir zaman esareti kabul etmeyen aziz milletimizin destansı mücadelesinin adıdır. Zorluklar içinde sürdürülen milli mücadele büyük bir fedakarlık ve kahramanlık örneğiyle zafere ulaşmış, böylece Cumhuriyet'in de temelleri atılmıştır." değerlendirmesinde bulundu.

Bakan Özhaseki, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, Anadolu topraklarının geçilemeyeceğinin bir kez daha tüm dünyaya gösterildiği büyük zaferin 95'nci yıl dönümünü kutlamanın gururunu yaşadıklarını belirtti.

Özhaseki, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Zaferlerle dolu tarihimizde 30 Ağustos zaferi müstesna bir yere karşılık gelir. Büyük Taarruz adıyla da bilinen büyük zafer, tarih boyunca hiçbir zaman esareti kabul etmeyen aziz milletimizin destansı mücadelesinin adıdır. Zorluklar içinde sürdürülen milli mücadele büyük bir fedakarlık ve kahramanlık örneğiyle zafere ulaşmış, böylece Cumhuriyet'in de temelleri atılmıştır.

Aziz milletimiz, dün olduğu gibi bugün de birlik ve bütünlüğümüze kastetmek isteyen şer odaklarına karşı aynı azim ve kararlılıkla karşı koymasını bilmiştir. Bu ruhla birlik ve dayanışma içinde, cumhuriyetimizi korumak ve ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin de üstüne taşımak için çalışmaya devam ediyoruz. Bu düşüncelerle Zafer Bayramımızı kutluyor, istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını saygı ve rahmetle anıyorum."

Yorumlar