"3. Turizm Şurası" çalışmaları hız kazandı

- Kültür ve Turizm Bakanlığınca 1-3 Kasım tarihlerinde düzenlenecek şuranın hazırlıkları kapsamında, belirlenen 13 komisyondan biri olan Çevre, Planlama, Alt Yapı Komisyonu, Prof. Dr. Birkan'ın başkanlığında ilk toplantısını yaptı

Google Haberlere Abone ol
"3. Turizm Şurası" çalışmaları hız kazandı

ANKARA (AA) - Kültür ve Turizm Bakanlığınca 1-3 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek "3. Turizm Şurası" çalışmalarının hızla sürdüğü bildirildi.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiye'nin uluslararası rekabet ortamında imajını ve marka değerini yükseltmek, ilgili çalışmaları ve görüşleri ele almak üzere 1-3 Kasım tarihlerinde Ankara'da "3. Turizm Şurası" düzenlenecek.

Şura kapsamında belirlenen 13 komisyonun ön hazırlık toplantılarının ilki bugün Prof. Dr. İbrahim Birkan'ın başkanlığını yaptığı Çevre, Planlama, Alt Yapı Komisyonunca bakanlık binasında gerçekleştirildi.

Prof. Dr. İbrahim Birkan, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, çevre, planlama ve altyapı konularının turizmin önemli bileşenlerinden olduğunu belirterek, komisyon üyelerinin bakanlığın belirleyeceği yol haritasına katkı sağlayacaklarına inancını ifade etti.

Bakanlık Müsteşarı Ömer Arısoy ise ilk hazırlık toplantısı olması nedeniyle bu etkinliğin simgesel önem taşıdığını vurguladı.

Komisyonların ön hazırlık toplantıları ilerleyen günlerde İstanbul, Gaziantep ve Antalya'da devam edecek.

Yorumlar