3 Aralık Dünya Engelliler Günü

- Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ile Türkiye Basketbol 1. Ligi temsilcisi İstanbulspor Beylikdüzü, dostluk maçı yaptı

Google Haberlere Abone ol
3 Aralık Dünya Engelliler Günü


İSTANBUL (AA) - 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ile Türkiye Basketbol 1. Ligi temsilcisi İstanbulspor Beylikdüzü, dostluk maçı yaptı.

Beylikdüzü Belediyesi tarafından Tuncay Soyak Spor Salonu'nda gerçekleştirilen organizasyona, 600'e yakın engelli vatandaş ve ailesi katıldı. Organizasyonda kurulan sirk ile zumba ve modern dans gösterileri, renkli görüntüler oluşturdu.

Dostluk maçında İstanbulspor Beylikdüzü Basketbol Takımı oyuncuları, farkındalık oluşturmak adına tekerlekli sandalyeye oturarak mücadele etti. Basketbolcuların oldukça zorlandığı görüldü.

Etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan Beylikdüzü Belediyesi 1. Başkan Vekili Ömer Şatır, "Göreve geldiğimiz günden bu güne Beylikdüzü'nde hepimizin birer engelli adayı olduğunu bilerek hareket ediyoruz. Engelli kardeşlerimize engelli olduklarını hissetmeden yaşayabilmeleri adına elimizden geleni yapıyoruz. Herkesin de bu bilinçle hareket etmesini temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

Yorumlar