29 yaşındaki genç karantinanın son gününde öldü, ardından babası da öldü

Koronavirüse yakalandıktan sonra hayatını kaybeden 29 yaşındaki Burak Genç'ten 5 gün sonra da 49 yaşındaki babası Mehmet Genç hayatını kaybetti.

Google Haberlere Abone ol
Önce 29 yaşındaki genç sonra da babası

İstanbul'da, koronavirüs karantinasının son gününde evde kalp krizi geçiren Burak Genç kaldırıldığı hastanede kurtarılamazken, babası Mehmet Genç de, koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

İstanbul'da yaşayan 49 yaşındaki Mehmet Genç ve oğlu 29 yaşındaki Burak Genç'e 28 Ekim'de görülen semptomlar üzerine hastanede koronavirüs testi yapıldı. Test sonuçları pozitif çıkan baba Mehmet Genç, hastanede tedaviye alınırken, oğlu Burak Genç de evde karantina altına alındı.

Yaşadığı evde karantinaya alınan Burak Genç, karantinasının son günü olan 6 Kasım'da babasının durumunun ağırlaştığını öğrenmesi üzerine internet ortamında, 'hastaların nasıl entübe edildiğine' ilişkin araştırma yaptı.

Burak, bilgisayarda araştırma yaptığı sırada aniden fenalaşarak yere yığıldı. Aile fertlerince hastaneye kaldırılan ve yapılan kontrollerde kalp krizi geçirdiği tespit edilen Burak Genç, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Burak Genç'in cenazesi, memleketi Rize'nin Güneysu ilçesine bağlı Gürgen köyünde toprağa verildi.

Burak Genç'in ölümünün ardından tedavisi süren ve hastane durumu ağırlaşan baba Mehmet Genç de dün hayatını kaybetti. 3 çocuk babası Mehmet Genç, bugün salgın tedbirleri altına kılınan cenaze namazının ardından, daha önce oğlunun defnedildiği kabristanlıkta, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Baba ve oğlunun 5 gün arayla yaşamlarını yitirmesi, akrabaları, ailesi ve komşularını hüzne boğdu.


ÖNCE CİDDİYE ALMADILAR

 

Yorumlar