28 Mayıs 2019 Hadi ipucu sorusu cevabı: Alışverişlerinizin tutarına göre hediye edilen bu indirim türüne ne isim veriliyor?

28 Mayıs 2019 Hadi ipucu sorusu ve cevabı bir kez daha alışveriş dünyasıyla ilgili oldu. Soruda, "İnternet üzerinden yapılan alışverişlere ne kadar hakimsiniz sevgili hadiciler? Bu siparişlerde, anlaşmalı olan mağazalar sayesinde verilen özel indirimleri duydunuz mu? Alışverişlerinizin tutarına göre hediye edilen bu indirim türüne ne isim veriliyor?" denildi.

Google Haberlere Abone ol
28 Mayıs 2019 Hadi ipucu sorusu cevabı: Alışverişlerinizin tutarına göre hediye edilen bu indirim türüne ne isim veriliyor?

Hadi online bilgi yarışmasının 18 Mayıs 2019 Salı günkü ipucu sorusu ve cevabı belli oldu. 

Hadi'nin instagram hesabı üzerinden yapılan açıklamada, "İnternet üzerinden yapılan alışverişlere ne kadar hakimsiniz sevgili hadiciler? Bu siparişlerde, anlaşmalı olan mağazalar sayesinde verilen özel indirimleri duydunuz mu? Alışverişlerinizin tutarına göre hediye edilen bu indirim türüne ne isim veriliyor?" denildi.

Peki, 28 Mayıs 2019 Hadi ipucu cevabı nedir?

Hadi İpucu cevabı şöyle: 

İndirim Kuponu.

Bugün öğle saat 12.30'da düzenlenecek Hadi yarışmasının türü bir kez daha "Hadi Mini" olarak belirlendi.

Hepsiburada alışveriş platformunun sponsor olduğu yarışmanın bugünkü etabında toplam ödül ise 15.000 TL olarak açıklandı.

Yorumlar