24 Mayıs 2019 Cuma reyting sonuçları belli oldu

Cuma günü televizyon ekranlarında yayınlanan yapımlar arasında genel olarak en çok izlenen diziler oldu. Özellikle de Atv'de yayınlanan Herai isimli dizi son haftalarda reyting listelerinin zirvesini hiç kimseye kaptırmıyor. Miran ve Reyyan'ın acı intikamıyla bezenmiş aşklarının konu alındığı Hercai dizisi dün akşam 11. Bölümle ekranlara gelmişti. Öte yandan Arka Sokaklar, Payitaht Abdülhamid ve İstanbullu Gelin de yine en çok izlenen diziler arasında yer alıyor. Peki 24 Mayıs 2019 Cuma reyting sonuçları nasıl oldu?

Google Haberlere Abone ol
24 Mayıs 2019 Cuma reyting sonuçları belli oldu

Televizyon kanalları 24 Mayıs 2019 Cuma günü de bir kez daha en iddialı yapımlarıyla reyting savaşına girişti. 

Birçok kanalda en iddialı dizilerin yayınlandığı Cuma akşamının son haftalarda şüphesiz açık ara önde giden yapımı Atv'deki Hercai isimli dizi oluyor.

Dün akşam 11. bölümüyle ekranlara gelen Hercai dizisinde yine acı ve gözyaşı vardı. İmkansız aşklar, intikam ve ihtirasların damga vurduğu dizi, hayranlarını her Cuma akşamı ekran başına kilitlemeyi başarıyor.

Öte yandan Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar da bıkmadan usanmadan reyting listelerindeki yerini korumaya devam ediyor. 

Star TV'de yayınlanan İstanbullu Gülen, TRT 1'de yayınlana Payitaht Abdülhamid dizisi, TV8'de yayınlanan Kızım ve Kanal 7'de yayınlanan Yemin isimli dizi, Cuma akşamlarının ididalı diğer yapımları oluyor.

Ramazan ayı vesilesiyle bazı kanallarda reyting listelerine Ramazana özel programlarla dahil olmaya devam ediyor. 

Özellikle de Atv'de Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu tarafından sunulan iftar ve sahur özel programları büyük beğeniyle izleniyor.

Hatipoğlu'nun büyük bir hayran kitlesi olduğu gibi, Ramazan ayının verdiği etkiyle de programları reyting listelerinin üst sıralarında kendine yer buluyor.

Peki 24 Mayıs 2019 Reyting sonuçları nasıl şekillendi?

AB Grubu sırasıyla: 

Fox Ana haber
Hercai - Atv
İstanbullu Gelin- Star
Müge Anlı - Atv
Payitaht Abdülhamid - TRT 1

Total Grubu sırasıyla: 

Hercai 
Hercai (Özet)
Arka Sokaklar
Sahur Vakitleri - Atv
Fox Ana Haber
Müge Anlı 
Sahur Vakitleri - Atv

Kaynak: Son Haberler

Yorumlar