24 Mart Zeynep Turan haftalık burç yorumları

22 Mart 2019 Zeynep Turan haftalık burç yorumları belli oldu. Ünlü astrolog Zeynep Turan Mart ayında burçları neler beklediğini anlattı. Ekinoks astrolojinin yeni yılıdır. Mevsim uyanır uyanmaz yaklaşık bir iki saat sonra Terazi burcunda dolunay gerçekleşecek 21 Mart'ta yeni bir mevsime merhaba diyoruz. 21 Mart gecesi 2019'dan ne istediklerinizi bir düşünün. İster niyet tutun ister program yapın ama mutlaka bir şeyler yazıp karalayın.

Google Haberlere Abone ol
24 Mart Zeynep Turan haftalık burç yorumları

Zeynep Turan haftalık burç yorumları 18-25 Mart 2019 tarihlerini kapsayan değerlendirmeleri belli oldu. Turan, bütün burçları Çağla ile Yeni Bir Gün'de yorumladı. 21 Mart'ta güneş doğuyor ekinoksla beraber yepyeni bir astroloji yılı başlıyor. Güneşle birlikte uyanıp hayatımızı düzene sokuyoruz. Mevsimle mutlaka uyumlanmamız lazım. Evinizi eski eşyalardan arındırın. Somut hamle yapın bahar temizliği ve üstünüzde ağırlık yapan herşeyden kurtulmak için 19-20-21 Mart'ı evinize odaklanarak geçirin.

İşte Zeynep Turan haftalık tüm burç yorumları:

Koç Burcu

Koç burcu mevsime merhaba dedirten ilk burç demek. Lafı yerine yapıştıran. Farkındalığı artan sevgili koçlar güneş sorumluluklarınızı ön plana çıkarıyor. Enerjiniz artacak. Haftanın genelinde sorumluluk ön plana çıkıyor, fiziksel değişiklikler yapacaksınız. Hiç ummadığınız kişilerden telefon alabilirsiniz. Aş hayatında üç yıldızınızı var. Kariyer noktasında yeni işbirlikleri var. Sizin için bir başlangıç döngüsü. Sağlık sizi hiç yormuyor. Mevsimsel bazı tepkileriniz olabilir. Ancak büyük bir sıkıntı yok. Doğumgünü haftanızda canınızı sıkanlar hayatınızda olmayacak. Yeniden başlıyorsunuz.

Boğa Burcu

Uranüs toprak burcuna giriyor. Kök salamadığını düşündüğünüz bir ilişkiniz varsa kurtuluyorsunuz. Sevgili Boğalar , koç burcundaki devrim gezegeni 7 yıl onları yordu ve Boğaya geçti. 21 Mart'ın ilk dakikalarındaki dolunay ilişkileriniz ve eşinizi ve ortağınızı geleceğinizi sorgulatacak. Sağlığınız ön plana çıkacak. Daha dingin davranacaksınız. Sorular çok fazla sormayacaksınız. Net kararlar alıyorsunuz. Evliliğinizi , işbirliklerinizi ona göre düzenliyorsunuz. Güneş öncü bir burca geçiyor. Eski eşyalarınızı değiştirebilirsiniz. Sıkılan ve yeni kararlar alıp düzene geçen burç bu hafta Boğa. Yüksleeni ikizler ve yay olanlar kilo almaya meğilli dikkat edin. Masim değiştiği için ödem alerjik, türbülans açılar ödem yapabilir. 5 Nisan'a kadar gökyüzü dönüştüryor. Atmosferiniz değişti. Prangalarınızdan kurtuluyorsunuz. Hayatınızın en önemli 7 yılına başladınız. Venüs'ün pozisyonu sayesinde. Ev, eşya, insan değişikliklerine gidebilirsiniz. Devreim gezegeni size devrim yaptırmaya başladı. Aşk hayatınızda 3 yıldızınız var, kedninizle ilgileniyorsunuz. Para konusunda harcamalarınız var. Bu yzüden para konusunda da 3 yıldızınız var. 

İkizler Burcu

Kariyerinize odaklanacaksınız. KAriyeri ön plana çıkarmak için Mart'ın ikinci yarısı herkesi şaşırtırken sizide şaşırtacak. Kariyerinizle ilgili iddialı kararlar alacaksınız. Çevrenizde iddialı değişiklikler yapailirsiniz. Eski dostlarınızdan haber alacaksınız. Yollarınız kesişecek. Hafta genelinde çalışıyorsunuz. İkizler aşka değil işe kafa yoruyor. İkizler burcu olanlar bu hafta herkesin gönlünü ısıtan güneş ilişikileri de ısıtacak. Para ve kariyer konusunda önünüzde engel yok. Sağlık konusunda Merkür geri giderken küçük kazalar olabilir. 

Yengeç Burcu

Yıllardır alışkın olduğunuz düzeninizi değiştireceksiniz. Düzen değiştirerek mutlu olacaksınız. 2018'in Temmuz'undan bu yana gelen düzeni değiştireceksiniz. Bu değişim alışkın olduğunuz düzeninizede yansıyacak. Olumlu yönde. Yatırımlarınızı değerlendireceksiniz. Adil olmalarını isteyeceksiniz. Duygu ve düşüncelerinizi ortaya koyacaksınız. Hakkınızı arayacaksınız. Kariyer ve para konusunda alacaklarınızı alacaksınız.Sağlık konusunda uykusuzluk, baş ağrsı, yorgunluk varsa şaşırmıyoruz. Mevsim uyanırken koç, yengeç, oğlak ve terazi burçlarına coşku veriyor. Bu burçlar araya girmediklere konulara bile müdahil olabilecekler. Yengeçler hızlı karar almaz. Su burcu sıkışmadan hamle yapamaz. Yengeç başkasının derdini çözer kendininkini çözemiyor.

Aslan Burcu

Haftanın gündemi özel hayatınızla ilgili, özel hayatınızda önemli kararlar alacaksınız. Aslanlar harekete geçiyor. Aslanın dili sivridir. Ateş burcu olan Aslan politik olamaz. Geçmişi açıp ortaya konuşacaksınız. 3 yıldır yaşadığınız iniş çıkışlar artık bitti. Düzlük geldi. 2019 sizi hafifletecek. Önce bir takım kararlar alacaksınız. İş hayatında olmayacak dedikleriniz bitecek. 1950-1959 yıllarında olan Aslanlar son 3 yıl çok zorlandılar. Ancak artık düzlük vakti. Genelinde Aslan burçları kariyer konusunda toparlanacaksınız. Yakın çevrenizin sırlarını öğreneceksiniz. Kariyerle ilgili dönüşüme giriyorsunuz. İşleriniz açılıyor. Çünkü 2019 Mart'ında başlayan güneş koç burcuna geçiyor bundan sonra yeni adımlar var

Başak Burcu

Borç verdiğiniz kişiden geri alabilecek misiniz. Biraz inatınız var. Borçlar önemli, hakkında dedikodu yapanlar olacak. Akrabalar ön plana çıkacak. Özellikle önümüzdeki iki hafta çevrenizde dedikodu yada bencillik göreceksiniz. Akrabalar ve ortaklıklar gündeminizde olacak. Biraz zorlanacaksınız. Aşk hayatında iyisiniz. Başak burcu düzen bozmaya korkar. Düzeni sever. Başak demek Eylül demek Eylül demek düzen demek. Düzenine karışılmasını istemez. Başak ceviz gibidir dışı kabukludur düzenini bozmamak için kimseye kırdırmaz. Merkür geri giderken akrabalar cevizini kırmaya çalışıyor. Genelde başka burcu sağlamcıdır. Risk almaz. Başak , boğa, oğlak ve boğa burçları 2019 yılında çok para kazanacak. Gezegen hareketleri bol bol toprak diyor dolayısıyla yukarda bu kadar toprak varsa Başak, oğlak ve boğa konusunda . Başak burcu mükemmeliyetçi bir burçtur. Başak herkes iyi olsun diye saçını süpürge ettiği için tam anlamı ile mutlu olamaz. Sonbahar kaygıdır. O yüzden mükemmeliyetçidir. Evlilikleri sorunsuz gidiyor. Sorun ar diyorsanız o sizin mükemmelyetçiliğinizdendir.

Terazi Burcu

Babab ailesi ile ilgili konular gündeminizde olacak. Güneş 7. evinizde hareket edecek. Ay dolunay fazın 21 Mart'ın ilk dakikalarında evinizde dolunay fazı var. Erkek figürleri gündeminizde olacak. Bunlarla ilgili hiç beklemediğiniz tavırlara maruz kalabilirsiniz. Ama yeter artık gibi yorumlarda bulunabilirsiniz. Uranüs'ten kurtuluyorsunuz. Düğünde dernekte hastalıkta sağlıkta dejavu yaşayabilirsiniz. Yeni iş teklifi alabilirsiniz, ortaklık yapmak isteyebilirsiniz. aşk konusunda çok iyi durumdasınız. Kariyer konusunda biraz çekişmeler var adalet isteyeceksiniz. Sağlık konusunda alerjik yapısından dolayı biraz yorulabilirsiniz. 

Akrep Burcu

Toprak alım yatırım gibi alım işleriniz olacak. Yatırım yapacaksınız. Araba alıp satabilirsiniz bile. Özellikle 60-69 doğumlu akrepler harekete geçiyor. 84 sonrası akrepler e bir destek var. İş konusunda hayatınız hareketleniyor. Paraya çalışacaksınız. Kardeşlerninze yardım etmeniz gerekecek. İlişki konusunda Akrep burçları neyi istemediğinizi bilirsiniz. Lafı gelip ortaya bırakabilirsiniz sorunlarınız varsa ayrılık kararı almışsınızdır. Kaygılarınız bitiyor. Sağlıkta sorunuznuz yok. Koç burcu boyun ve kafayı temsil eder. Baş ağrısı gibi sorunlar olabilir.

Yay Burcu

Eski sevgili yada eşinizle karşılaşabilirsiniz. Düelloya tutşabilirsiniz. İçinizde kalan şeyleri söyleyebilirsiniz. Para çok harcayacaksınız. Para konusunda hiç durmayacaksınız. 81 doğumlular 21 Mart'tan sonra biraz coşacaksınız. Sağlık konusunda büyük bir sorununuz yok. 

Oğlak Burcu

Güneş diyorki gelin bakalım ekinoks var dışarda. geceler kıslaıyor gündüzler uzuyor. Kendi işinizi kurmak için araştırmalar yapacaksınız. Gökyüzü artık Oğlak burçlarını destekliyor. 2018'den gelen bir takım sorunlarınız varsa sorunlarınız çözülüyor. Maddi yada hukuksal sorunlarınız çözülüyor. Oğlaklar daha iddialı tepkiler veriyor. 92 doğumlu Oğlaklar Satürn oğlaktan çıkıp kovaya doğru geçiyor. aşk diyorsunuz başka birşey demiyorsunuz. Astroloji severler ne demek istediğimi anlarlar. 2000'lilerin kafası çok karışık. Tecrübe edip geçirecekler bu zamanları. Araba ve teknolojik eşyalarınız sizi yarı yolda bırakabilir.

Kova Burcu

Sorunlarınızı çözüme kavuşturacaksınız. Fizksel değişikliğe gideceksiniz. Diyete girebilirsiniz. İddialı bir haftadasınız. Deprem bilimciler ve Uranüs yöneticilik gezegeninize kafayı taktı. Kovalar Uranüs size yeni başlangıçlar yapıyor. Sorunlarınız çözüme kavuşuyor. Kovalar bekarlıktan kurtuluyor. Bırakamam değişemem dediğiniz ne varsa hepsine set çekiyorsunuz. Şüpheleriniz varsa artık şüphelerden kurtuluyorsunuz. Kariyer ve Sağlık konusunda iyi durumdasınız. Yatırımlarınız şu aralar kazanıyor.

Balık Burcu

Merkür gerilemesi bir yakınınıza yardım etmeniz gerekecek. Özellikle sağlık konusunda yardıma ihtiyacı olanlar olacak. İşinizle iligli önünüz açılacak. İkili ilişkilerinizi düzenleyeceksiniz. Teknolojik eşyalarınızda bozulmalar olabilir. İlişkilerinizi düzenleyeceksiniz. Meselea Beren Saat ilişkilerini düzenleyecek. Güneş Balık etkisi onları çok yordu, düzelteceker. Özel evraklarınıza dikkat edin. Ağır sporlar yapıyorsanız 28 Mart'a kadar bekleyin. Neptün Balık burcunda Merkür Balığın son derecelerinde gidiyor. Ödem var şu sıralar sadece ödemi atabilirsiniz. 21 Mart'ta yavaş yavaş diyete başlayacağım 28 Mart'ta devam edeceğim. 21 gün vücudun alışma döngüsü vardır. Mart'ın ikinci yarısında diyete başlayabilirsiniz. 

Genel Olarak

Bilginin daha açığa kavuşmadığı çok şey var. 20 Mart'ta güneş koç burcuna geçecek. Ve hemen ardından dolunay gerçekleşecek. Önce zihninizi detokslayın. Niyet ve plan yapın ve mutlaka yazın. Yazın çizin. Plan yapın, niyete girin. Hedef koyun. Bu günler bunları gerektiriyor. 

Yorumlar