2023 Yılının Son Haftasında Vizyona Giren Filmler

Sinema salonlarında film izlemek isteyenler için bu hafta yeni vizyona giren birçok seçenek bulunuyor. 2023'ün son haftasında Türkiye'de sinema salonları, 2'si yerli olmak üzere toplam 7 yeni filmle sinemaseverleri ağırlayacak.

Google Haberlere Abone ol
2023 Yılının Son Haftasında Vizyona Giren Filmler

Türkiye'deki sinema salonları, 2023 yılının son haftasında, animasyon, aksiyon, gerilim ve korku türlerini kapsayan çeşitli filmlerle seyircilerini karşılıyor. Bu hafta, Rafadan Tayfa 4: Hayrimatör, Mutluyuz, Dogman, Karanlık Ruhlar (Bed Rest), İçimdeki Şeytan (It Lives Inside), Bir Skandal Peşinde (May December) ve 2003 yapımı Aşk Her Yerde filmleri vizyona giriyor.

RAFADAN TAYFA 4: HAYRİMATÖR

Animasyon severler için Rafadan Tayfa 4: Hayrimatör, serinin dördüncü filmi olarak dikkat çekiyor. Film, Hayrimatör adlı dev robotun kötülerin eline geçmesi ve dünyanın tehlikeye girmesi üzerine Hayri, Kâmil, Akın, Sevim, Hale ve Mert'in maceralarını konu alıyor.

MUTLUYUZ

Komedi ve dram türündeki Mutluyuz, İbrahim Büyükak'ın senaristliğini ve yönetmenliğini üstlendiği bir yapım. Film, evliliklerinin üçüncü yılında ilişkileri kötüye giden ve çift terapisi için bir otele giden Ferhat ve Aslı'nın hikayesini anlatıyor.

DOGMAN

Dogman, aksiyon ve gerilim severler için çarpıcı bir seçenek. Çocukluğunda şiddete maruz kalan Douglas'ın, toplumsal kuralları ve cinsiyet sınırlamalarını aşarak kendi yolunu bulma çabasını konu ediyor.

KARANLIK RUHLAR (BED REST)

Korku ve gerilim türünde Karanlık Ruhlar (Bed Rest), Lori Evans Taylor'ın yönetmenliğinde ekrana geliyor. Film, hamile bir kadının, yatak istirahati sırasında yaşadığı ürkütücü olayları ve doğmamış bebeğini koruma mücadelesini ele alıyor.

İÇİMDEKİ ŞEYTAN (IT LIVES INSIDE)

Karanlık Ruhlar ile aynı türde yer alan İçimdeki Şeytan (It Lives Inside), bir Hintli-Amerikalı gencin, arkadaşına musallat olan kötü ruhtan kurtulmak için kökleriyle yüzleşmesini anlatıyor.

BİR SKANDAL PEŞİNDE (MAY DECEMBER)

Bir Skandal Peşinde (May December), Natalie Portman, Julianne Moore ve Charles Melton gibi ünlü isimleri kadrosunda barındırıyor. Film, bir oyuncunun, skandal bir aşk hikayesini araştırması ve bu süreçte yaşananları konu alıyor.

AŞK HER YERDE

Haftanın nostaljik seçimi ise yeniden vizyona giren 2003 yapımı Aşk Her Yerde. Film, Noel yaklaşırken Londra'da geçen 10 ayrı aşk hikayesini anlatıyor ve zengin oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor.

Yorumlar