2019 Kurban bayramı ikramiyesi ne zaman yatacak?

Kurban bayramına az bir zaman kalması ile birlikte emekli vatandaşlar bayram ikramiyesinin ne zaman yatacağına dair araştırma yapmaya başladı. Öte yandan emekli bayram ikramiyesinin kadar olacağına dair araştırmalarda devam ediyor. 2019 kurban bayramı ikramiyesine dair tüm detaylar haberimizde.

Google Haberlere Abone ol
2019 Kurban bayramı ikramiyesi ne zaman yatacak?

Emekli vatandaşlar Kurban Bayramına az bir zaman kala emekli ikramiyesi ile ilgili bazı soruların yanıtını arıyor. Buna göre, Ramazan Bayramından önce bin liralık bir ikramiye alan emekli vatandaşlar Kurban Bayramında ne kadar emekli maaşı alınacağını ve maaşın ne zaman yatırılacağını araştırıyor. Peki Kurban Bayramı ikramiyesi ne kadar olacak? ikramiye ne zaman yatırılacak? İkramiye ile ilgili herhangi bir resmi açıklama var mı? 

KURBAN BAYRAMI İKRAMİYESİ NE KADAR?

Ramazan Bayramından önce 1000'er lira olarak yatırılan bayram ikramiyesinin Kurban Bayramında da yine 1000'er lira olması bekleniyor. 

KURBAN BAYRAMI İKRAMİYESİ NE ZAMAN YATIRILACAK?

Emekli vatandaşların hesaplarına kurban bayramından önce yatırılması beklenen bin liralık ikramiye için herhangi bir resmi açıklama yapılmazken net olarak hangi tarihte yatırılacağına dair bir bilgide bulunmuyor. Ancak Ramazan Bayramı ikramiyesinin hemen bir önceki hafta yatırılmasından dolayı yine Kurban Bayramı ikramiyesinin de 11 Ağustos tarihinden önce emekli vatandaşların hesaplarında olması bekleniyor. Öte yandan bayram ikramiyesinin hangi tarihte yatırılacağına dair resmi bir açıklama gelmesi durumunda açıklamaya haberimizde yer verilecek.

KURBAN BAYRAMI NE ZAMAN?

Hicri takvimine Zilhice aynının 10'una denk gelen Kurban Bayramı miladi takvime göre 11 Ağustos Pazar günü ilk günü kutlanacak. 4 gün sürecek olan Kurban Bayramı 14 Ağustos tarihinde son bulacak.

"YENİ EMEKLİ OLDUM İKRAMİYE ALABİLİR MİYİM?"

Ramazan Bayramından sonra emekli olan vatandaşlar emekli ikramiyesinden faydalanıp faydalanamayacağını merak ediyor. Kurban Bayramından önce emekli olan vatandaşlarda ikramiyeden faylanabilecek.

BAYRAM İKRAMİYESİNE ZAM YAPILABİLİR Mİ?

Bayram ikramiyesi 1000 lira ile sabitlenmiştir. Zam yapılması şuan gündemde değil.

Yorumlar