2015 evlilik trendleri

2015 evlilik trendleri , 2015 evlilik fikirleri , en güzel düğün organizasyonları

Google Haberlere Abone ol
2015 evlilik trendleri

2015 evlilik trendleri

Klasik bir düğünden çok basit bir düğün planlamak istiyorsanız, 2015 düğün trendlerini mutlaka göz atmalısınız.

 

Kına gecesi

Ülkenin herhangi bir şehrinde ya da doğdunuz şehirde evlenmeye karar verdiğiniz de arkadaşlarınızın ya da yakın çevrenizin düğüne katılamayacak olmasına üzülmeyin. 2015 yılının evlilik trendleri arasında sık yapılan bekarlığa veda geceler ve kına geceleri var!

 

Bekarlığa veda ve kına geceleri genellikle düğünden birkaç gün önce yapılır. Ancak sizin de yaşadığınız şehirden uzakta düğün yapma planınız varsa, bekarlığa veda ve kına gecenizi birkaç ay önce eğlenceli şekilde yaparak eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

 

Hafta sonu düğünleri

3 gün 3 gece düğün yapmak geçmişte kaldı diye düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz! Çünkü 2015 sezonunda düğünler tüm hafta sonunu kapsayacak. Hafta sonu düğünleri düğün günü ve düğünden sonrasını içermektedir. Özellikle düğün yemeği misafirlerinizle güzel vakit geçirmeniz ve eşinizin tanımadığınız akrabalarını tanımak için ideal bir ortam yaratır.

 

İnternetten canlı yayın düğünleri

Yurt dışında sadece anne ve babanız ya da yakın dostlarınızın katıldığı bir düğünle evlenmek istediğiniz zaman ailenin diğer üyeleri buna karşı olabilir. Ancak teknolojinin bize sunduğu görüntülü konuşma fırsatı bu sorunları ortadan kaldırıyor. Skayp ya da Face Time gibi programlar sayesinde düğünü canlı olarak izleyebilirsiniz.

 

Adet ve geleneklerle baş tutan düğün

Küçük bir köy ya da doğduğunuz şehirde adetlere bağlı olan düğünler 2015 yılının en önde olan düğünlerinden olacak. Eski düğün yemekleri, müzikler ve unutulmak üzere olan adetler ...

 2015 yılının çifti, hem eski, hem de modernliği ile başınızı döndürecek olan bu düğünlere şaşıracaksınız.

Yorumlar