2 Şubat gram ve çeyrek altın fiyatları ne kadar?

Hem yatırım hem de hediyeleşmek amacıyla çok tercih edilen altın fiyatları geçtiğimiz aya göre düşüş göstermekte. Çeyrek altın bugün ne kadar?

Google Haberlere Abone ol
2 Şubat gram ve çeyrek altın fiyatları ne kadar?

Son zamanlarda vatandaşlar tarafından araştırılan konuların başında altın fiyatları geliyor. Dolar ve euronun sert düşmesinin ardından altına olan ilgi her geçen gün yoğunlaşıyor. Takı amacıyla da çok tercih edilen altın düğünlerde gelin ve damada hediye ediliyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? İşte altın ile ilgili tüm detaylar ve son dakika fiyat gelişmesi...

GRAM ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Gram altın fiyatları son dönemde vatandaşlar tarafından daha çok araştırılıyor. Bu durumun nedenleri arasında çeyrek altın fiyatlarındaki değişikler de var. Yeni ayın ilk günü olan 2 Şubat Cumartesi günü gram altın 220,61 TL'den alınırken 220,65 TL'den satılıyor.

ÇEYREK ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

Kuşkusuz ülkemizde en çok araştırılan konular arasında yer alan çeyrek altın fiyatlarıvardır. En çok tercih edilen altın türü olan çeyrek altın bugün 354,13 TL'den alınırken 362,12 TL'den satılıyor. Hem düğünlerde hediye olarak akla gelen ilk nesne olması hem de birikim açısından önemli noktada olması çeyrek altını önemli kılar.

YARIM ALTIN NE KADAR?

Yarım altın fiyatları da ilgili bireyler tarafından takip ediliyor. 2 Şubat Cumartesi günü yarım altın 706,05 TL'den alınırken 724,24 TL'den satılıyor. Yarım altın genelde birikim açısından satın alınır ve kolay kolay bozdurulmaz.

TAM ALTIN NE KADAR?

Tam altın fiyatları konusunda da vatandaşların araştırmaları tüm hızıyla devam ediyor. Ülkemizde tam altın genel anlamda yatırım amacıyla satın alınır, düğünlerde de gelin ve damadın yakınları ve aile fertleri tarafından armağan edilir. Bugün 1.416,53 TL'den alınan tam altın 1.444,06 TL'den satılıyor.

CUMHURİYET ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

Cumhuriyet altın fiyatları bugün şu şekilde; 1.477,00 TL'den alınan cumhuriyet altını 1.487,00 TL'den satılıyor. Altın fiyatlarındaki düşüş cumhuriyet altınını da yansıdır. Tıpkı tam altın gibi Cumhuriyet altını da uzun vadeli yatırım aracıdır kolay kolay bozdurulmaz.

Yorumlar