2 katlı bina çöktü, 3 kişi hayatını kaybetti

Konya'da 2 katlı kerpiç binanın çökmesi üzerine enkaz altında kalanları kurtarma çalışması başlatıldı. Yapılan çalışmalar sonucu 3 kişinin cansız bedenine ulaşıldı.

Google Haberlere Abone ol
2 katlı bina çöktü, 3 kişi hayatını kaybetti

Konya'nın Karatay ilçesinde 2 katlı kerpiç bina çökmesi üzerine enkaz altında kalan 3 kişi hayatını kaybetti.

Çevredekilerin enkaz altında insanların olduğunu söylemesi üzerine  kurtarma çalışması başlatılan enkazan 3 kişinin cansız bedeni çıkarıldı. Enkazda cansız bedeni bulunanlardan 2'sinin çocuk olduğu öğrenildi.

Karatay ilçesine bağlı Akçeşme Mahallesi Akçeşme Sokağı'nda bulunan kerpiç evde sabaha karşı henüz belirlenemeyen nedenle göçük meydana geldi.

Çevrede yaşayan vatandaşların çöken bianın enkazında kalanların olduğu yönündeki ihbarı üzerine, bölgeye çok sayıda AFAD, itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

VALİ TOPRAK'TAN AÇIKLAMA

Göçük sonrası olay yerine gelen Konya Valisi Hüseyin Toprak konuyla ilgili olarak, "Çok üzücü bir olay. Biz de aileleleri teskin etmek için buraya geldik. Allah ailesine sabır versin. Çok acı bir olay" açıklamasını yaptı.

İhbarı aldıktan sonra tüm ekiplerin olay yerine sevk edildiğini dile getiren Toprak, "Şu anda enkaz altından 2'si çocuk 3 kişinin cesedine ulaşıldı. Enkaz altında başka kimsenin olmadığını öğrendik" dedi.

Yorumlar