19 Mayıs 2019 Pazar reyting sonuçları

Haftanın son gününde televizyon dünyasının renkli ekranlarında yine birbirinden iddialı yapımlar reyting listelerinin üst sıralarını kapmak için mücadele etti. FOX TV'nin Savaşı, Star TV'nin Kardeş Çocukları, Kanal D'nin Çok Güzel Hareketler 2 isimli programı ve TRT 1'in Elimi Bırakma isimli dizisi pazar akşamında kıyasıya bir yarış içine girdi. Pazar akşamının en çok izlenen programlarından biri de özellikle Hikmet'in talihsiz bir kaza yaşadığı Survivor Türkiye Yunanistan 2019 oldu. Peki 19 Mayıs 2019 Pazar reyting sonuçları nasıl oldu?

Google Haberlere Abone ol
19 Mayıs 2019 Pazar reyting sonuçları

Televizyon dünyasının renkli ekranlarında haftanın son günü pazar gününde de acımasız bir reyting mücadelesi vardı. Peki 19 Mayıs 2019 Pazar reyting sonuçları nasıl oldu?

Diziler ve programlar kategorisinde ayrı ayrı değerlendirmeler yapıldığında birbirinden iddialı yapımlar mücadele etti.

Diziler kategorisinde Pazar akşamının en iddialı dizisi FOX TV'nin Savaşçı isimli dizisiydi. 75. Bölümüyle ekrana gelen Savaşçı dizisinde heyecan ve aksiyon yine doruktaydı.

Gecenin bir başka iddialı yapımıysa Star TV'de yayınlanan Kardeş Çocukları isimli diziydi. İki kız kardeşin acımasız hayat mücadelelerini konu alan dizinin büyük bir hayran kitlesi oluşmuş durumda.

Pazar akşamının diziler kategorisinde en iddialı yapımlarından biri de şüphesiz ki TRT 1'in güçlü yapımlarından olan Elimi Bırakma dizisi oluyor. Elimi Bırakma'da Cenk ve Azra bir kez da ayrılma noktasına geliyor. İkilinin bir türlü barışmayan yıldızları bu kez aniden ortaya çıkan Feride Hanımın vasiyeti yüzünden birbirine küstü.

Atv'de yeni başlayan Zengin ve Yoksul dizisi de yavaş yavaş reyting sıralamalarında üstlere doğru ilerliyor. Atv'nin diğer yapımlarına göre biraz daha zayıf kalan dizinin güçlü rakipleri karşısında ne kadar dayanabileceği merak konusu.

Pazar akşamında programlar kategorisinde de kıyasıya bir mücadele vardı.

TV8'de yayınlana Survivor Türkiye Yunanistan yarışma programı geceye damgasını vurdu. Özellikle de Beyaz takım oyuncularından Hikmet'in geçirdiği talihsiz kaza gecenin en çok konuşulan olaylarından birisi oldu. Hikmet, Yusuf ile girdiği mücadele sırasında kayağını kırdı. Hastaneye kaldırılan Hikmet'in yarışmaya devam edip etmeyeceği ise merak konusu oldu.

Pazar akşamlarının keyifli geçmesini sağlayan bir başka program ise şüphesiz ki Yılmaz Erdoğan'ın bir klasik haline gelen Çok Güzel Hareketler 2 programıdır. Dün akşam yine eğlenceli ve bir o kadar komik olan program sevenlerine keyifli dakikalar yaşattı.

Peki 19 Mayıs 2019 Pazar reyting sonuçları nasıl oldu? Hangi dizi birinci oldu?

Detaylar Geliyor...

Kaynak: Son Haberler

Yorumlar