19 Aralık Hadi Zor İpucu sorusunun cevabı nedir? İsmini Atatürk'ün koyduğu sporcumuz kim?

Hadi İpucu 19 Aralık 2018 Çarşamba günkü soru "İsmini Atatürk'ün Koyduğu Berlin Panteri Lakaplı Milli Sporcumuz (Kalecimiz) Kim? Berlin panteri kime denmiştir? Babası Atatürk'ün özel kalem müdürü olan sporcu?" şeklindeydi. İşte sorunun cevabı:

Google Haberlere Abone ol
19 Aralık Hadi Zor İpucu sorusunun cevabı nedir? İsmini Atatürk'ün koyduğu sporcumuz kim?

Hadi Zor İpucu 19 Aralık 2018 Çarşamba günü  sorusu, "İsmini Atatürk'ün Koyduğu Berlin Panteri Lakaplı Milli Sporcumuz (Kalecimiz) Kim?" şeklinde oldu. Peki Hadi İpucu sorusunun cevabı nedir? İşte Hadi İpucu sorusunun cevabı: Turgay Şeren !

Online gerçek para ödülünü soruyu bilenler arasında dağıtan ilk online bilgi yarışması uygulaması Hadi 'nin bu akşam 21:30'da yayınlanacak olan yarışmasının ipucu sorusu yayınlandı. Hadi İpucunda 17 Haziran 1951'de Batı Almanya ile oynadığımız maçı futbol tarihinin unutulmazları arasındadır. Bu maçta efsane kurtarışlar yapmış milli kalecimiz, Berlin Panteri lakabını alan kaleci kim? Berlin Panteri lakabını alan kişinin kim olduğu soruldu. İşte sorunun cevabı.

Akıllı telefonlarda oynanan ve her gün on binlerce TL ikramiyenin dağıtıldığı Hadiyarışması, saat 21,30 'da zor yarışması ile yapılacak.

Zor yarışma için geri sayım devam ederken, zor yarışmanın ipucu sorusu yayımlandı.

Oyuncu Müge Boz 'un sunumu ile bugün yapılan Hadi Bilgi Yarışmasında, bugün saat 21,30 'da  günün üçüncü yarışması yapılacak. Zor sorulardan oluşacak Hadi yarışmasına yine 500 bin civarı kişinin katılması bekleniyor. 

21.30 'da yapılacak hadi zor yarışmasının ipucu sorusu da yayımlandı. Yayımlanan ipucu sorusu ve bu sorunun cevabı şu şekilde;

Zor hadi bu akşam 21.30'da!

17 Haziran 1951'de Batı Almanya ile oynadığımız futbol maçı futbol tarihimizin unutulmazları arasındadır Bu maçta efsane kurtarışlar yapmış milli kalecimiz, Berlin Panteri lakabını almıştır! Babası Atatürk'ün özel kalem müdür muavinlerinden olup ismini Atatürk'ün koyduğu sporcumuz kimdir?

TURGAY ŞEREN KİMDİR?

Türk futbolunun efsane isimleri arasında yer alan Turgay Şeren, 15 Mayıs 1932 yılında Ankara'nın Keçiören ilçesinde doğdu. Şeren, 7 Temmuz 2016 tarihinde İstanbul'da hayatını kaybetti. Mezarı Zincirlikuyu'da bulunmaktadır.

Eski kaleci Turgay Şeren, Türk futboluna futbolcu, teknik direktör, yorumcu ve dernek başkanı olarak ayrı ayrı aşamalarda hizmetlerde bulundu. Şeren'in en büyük özelliklerinden biri futbol hayatının tamamını Galatasaray'da geçirmiş olmasıdır.

Yorumlar