18 Kasım hava durumu - Meteoroloji'den sağanak ver yağmur uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yurdun sahil kesimleri için sağanak yağış uyarısında bulundu. Yapılan değerlendirmelerde, İzmir, Çanakkale, Balıkesir, Edirne ve Kırklareli'nde yağış beklendiği kaydedildi.

Google Haberlere Abone ol
18 Kasım hava durumu - Meteoroloji'den sağanak ver yağmur uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 18 Kasım 2019 için yaptığı hava durumu değerlendirmesinde ülkenin batı kesiminde sağanak yağış beklendiğini kaydetti.

Meteoroloji tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara’nın batısı ile Kuzey Ege kıyılarının sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde Marmara’nın doğusu ve Karadeniz’in iç kesimleri, İç Ege, Göller Yöresi ile İç Anadolu’da yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

DOĞUDA SICAKLIKLAR AZALACAK

Hava sıcaklığının doğu kesimlerinde biraz azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı, mevsim normalleri üzerinde, doğu bölgelerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgar genellikle kuzey ve kuzeydoğu, zamanla doğu ve güneydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

İLLERE GÖRE HAVA DURUMU

İSTANBUL °C, 22°C

Parçalı bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sisli ve puslu

ANKARA °C, 17°C

Parçalı ve az bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sisli ve puslu

İZMİR °C, 22°C

Parçalı ve az bulutu, zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kıyıları sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı

ANTALYA °C, 24°C

Az bulutlu ve açık

ZONGULDAK °C, 20°C

Parçalı ve az bulutlu

TRABZON °C, 18°C

Parçalı ve az bulutlu

ERZURUM °C, 10°C

Az bulutlu ve açık

DİYARBAKIR °C, 18°C

Az bulutlu ve açık

Yorumlar