12 yaşındayken rol almaya başladığı Arka Sokaklar dizisinden 25 yaşında ayrılıyor

Arka Sokaklar dizisinde 12 yaşındayken oynamaya başlayan Furkan Göksel, 25 yaşında ayrılma kararı aldı.

Google Haberlere Abone ol
12 yaşındayken rol almaya başladığı Arka Sokaklar dizisinden 25 yaşında ayrılıyor

Türk televizyon kanallarının en uzun metrajlı dizilerinden biri olarak bilinen Arka Sokaklar'da ilginç bir ayrılık yaşandı. 12 yaşında dizide rol almaya başlayan Furkan Göksel, 25 yaşında diziden ayrıldığını açıkladı.

13 yıldır televizyon ekranlarında devam eden Arka Sokaklar'da Hüsnü komiserin oğlu rolündeki Furkan Göksel, diziden ayrılma kararı aldı.

Kanal D’nin 2006 yılından bu yana devam eden dizisi Arka Sokaklar’da, 1. Bölümden beri oynayan genç oyuncu Furkan Göksel ayrılma kararı aldı. Göksel, 13 yıldır oynadığı dizide Hüsnü komiserin oğlu rolündeydi.

Deyim yerindeyse TV ekranlarında büyüen Furkan Göksel, Instagram’da yaptığı bir paylaşımla veda kararını takipçilerine duyurdu.

Koooskoca 13 sezon. Sanki bu evde doğmuş gibiyim. Çocukluğum gençliğim hüzünlerim sevincim hepsi bu evde. Her köşesinde bambaşka bir anı, her sokağında bambaşka bir hatıra. Geçirdiğimiz 13 sene için hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Sadece bu fotoğrafta olanlar değil, arka sokaklar ailesinden gelmiş geçmiş ve hâlâ devam eden herkese çok teşekkür ederim.Benim için ayrılan sürenin sonuna geldik. Sizlere devam ettiğiniz bu yolda başarılarınızın devamını diliyorum. Hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum. İyiki sizlerle büyümüşüm. İyiki varsınız...

"Aynı olduk, ayrı olamayız"

Dizinin bir diğer genç oyuncusu Yüsra Geyik de Göksel’in veda paylaşımına şöyle cevap verdi:

“Biz aynı evin içinde büyüdük. Aynı büyüdük. Aynı olduk. Ayrı olamayız.
Dert ortağım,
Hem kardeşim hem abim,
Kendi seçtiğim ailem,
Sen burdasın.
Biz burdayız.”

Yorumlar