11 Aralık 2019 Antalya hava durumu - Antalya'da hava bugün nasıl olacak?

11 Aralık 2019 Antalya hava durumu - Antalya'da hava bugün nasıl olacak? sorularının yanıtı 11 Aralık 2019 Çarşamba gününe ilişkin hava durumunu merak edenler tarafından araştırılıyor.

Google Haberlere Abone ol
11 Aralık 2019 Antalya hava durumu - Antalya'da hava bugün nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Antalya için kırmızı alarm verdi. Meteorolojinin açıklamasının ardından vatandaşlar, 11 Aralık 2019 Antalya hava durumu, Antalya'da hava bugün nasıl olacak? sorularının yanıtı araştırmaya başladı. Peki, yarın (11 Aralık 2019 Çarşamba) Antalya'da hava durumu nasıl olacak?

Meteoroloji tarafından açıklanan verilere göre, Antalya için gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. 

Antalya’da bugün yani 10 Aralı 2019 Salı günü başlayan sağanak yağışların yarına kadar devam etmesi bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi tarafından açıklanan verilere göre, 11 Aralık 2019 Çarşamba sabah saatlerinden itibaren Antalya Merkez, Serik, Kemer, Kumluca ve Finike çevrelerinde sağanak yağışın şiddetleneceği ve Perşembe günü öğle saatlerine kadar metrekareye 100-250 kg civarında yağış bırakacağı tahmin edilmektedir.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü sağanak yağış sırasında meydana gelebilecek sel, su baskını, yıldırım, kuvvetli rüzgar, kıyı kesimlerde hortum oluşma riski gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği yönünde uyarılarda bulundu. 

Yorumlar