'Trafik cezalarından gelen para fakir fukaraya dağıtılıyor'

İçişleri Bakanı Soylu, tarfik cezalarından gelen paranın fakir fukaraya yardım olarak dağıtıldığını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
'Trafik cezalarından gelen para fakir fukaraya dağıtılıyor'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, katıldığı POMEM Mezuniyet Töreni'nde "Trafik cezalarından gelen paralar Maliye'ye gitmiyor. Birtakım tezviratlar yapıyorlar. Bu trafik cezalarından gelen paralar Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının sosyal bütçesine gidiyor ve oradan da fakir fukaraya dağılıyor." dedi. Bakan Soylu, Mamak Belediyesi Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen "Elmadağ Şehit Mustafa Büyükpoyraz Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğü 22. Dönem POMEM Mezuniyet Töreni"ne katıldı.

Bakan Soylu, burada yaptığı açıklamada, "PKK ile mücadelede neredeyse sona yaklaştık. Şehirden tamamen sildiğimiz PKK'yı kırsalda da mağaraların içine tıktık." ifadelerini kullandı.

Soylu, İçişleri Bakanlığı olarak terörden asayişe, uyuşturucu ile mücadeleden göç yönetimine, trafik güvenliğinden şehir güvenliğine, tüm sorumluluklarının gereğini yerine getirmeyi sürdüreceklerini belirterek, "Aziz milletimizin yeni yılını tebrik ediyor, 2019'un ay yıldızlı bayrağımızın altındaki her vatandaşımız için sağlık, mutluluk ve bereket vesilesi olmasını diliyor, bu vatan uğruna canını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi şükranla anıyoruz.?" ifadesini kullandı.

Yorumlar

hakan DEMEKKİ ÜLKEMİZDE FAKİR SAYISI ÇOK ARTTIKİ 2018 YILININ İKİİNCİ DİLİMİNDE TRAFİK CEZALARI MİLLETE NEFES ALDIRMIYOR. HANGİ FAKİRLERE GİDİYOR ACABA?