'Susamam' dedi ama susmak zorunda kaldı

İnternet üzerinden yayınlanan "Susamam" isimli rap çalışmasında yer alan isimlerden Mirac, klip üzerinden kara propaganda yapan HDP ve FETÖ üyelerine tepki göstererek, kliplerini paylaşmamalarını istedi. Ancak, Mirac yaptığı paylaşımdan sonra neye uğradığını şaşırdı. Terör örgütleri ve ittifak ortakları tarafından yapılan saldırılar sonrasında Mirac attığı mesajları silmek zorunda kaldı.

Google Haberlere Abone ol
'Susamam' dedi ama susmak zorunda kaldı

'Susamam'da yer alan rapçi Mirac, 'HDP ve FETÖ bağlantılı kişiler şarkıyı paylaşmasın' dedi, terör örgütü yandaşları ile Geziciler tarafından gelen tepkiler üzerine "susmak" zorunda kaldı.

Rapçi Şanışer’in 17 şarkıcıyla birlikte söylediği #Susamam şarkısına çektiği 14 dakika 55 saniyelik klipte #sokak bölümünü seslendiren Mirac’ın sosyal medya paylaşımı tepki çekti.

'Susamam' dedi ama susmak zorunda kaldı

HDP’lilerin ve FETÖ’cülerin oy verenlerin klibi paylaşmasından rahatsız olduğunu söyleyen Mirac, Twitter hesabından “SÖYLEMEM GEREKİR. Şarkıda bulunan bir kişi olarak ve tamamen yoksulu, yetimi, mülteciyi, sokağı anlatan biri olarak aşırı uç siyasi kesimlerin, HDP ve FETÖ bağlantılı kişilerin şarkıyı paylaşmasından ve bundan nemalanmasından aşırı rahatsızlık duyduğumu belirtmeliyim” mesajı paylaştı.

Mirac tepkiler üzerine “HDP yerine PKK demek daha doğru olacak sanırım, sonuçta HDP hâlâ aktif siyaset yapan bir parti…” ifadelerini içeren ikinci bir mesaj paylaştı.

Mirac daha sonra paylaşımlarını sildi. 

Yorumlar