'Kızımız tecavüze uğradı' dediler gerçek başka çıktı

Arnavutköy'de tecavüze uğradığını iddia ederek bir derneğe başvuran 14 yaşındaki kız ev sahibinden şikayetçi olmuştu. Gerçek bambaşka çıktı.

Google Haberlere Abone ol
'Kızımız tecavüze uğradı' dediler gerçek başka çıktı

İstanbul Arnavutköy'de 14 yaşındaki bir çocuğu ev sahibi tarafından tecavüze uğradığını iddia ederek bir derneğe başvurdu. 

Dernek yetkililerinin polise haber vermesiyle ev sahibi olduğu iddia edilen kişi gözaltına alındı. Ev sahibi Cafer Ç. 14 yaşındaki Vahide M.'ye tecavüz iddiasıyla gözaltına alındıktan sonra tutuklanırken 14 yaşındaki kızın ailesi tarafından dini nikahla evlendirildiği ortaya çıktı.

Ailesi tarafından 35 yaşındaki Cafer Ç. ile evlendirilen Vahide M ve ailesininde içinde olduğu düğün görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından olayın seyri değişti.

ANNESİYLE BERABER DERNEĞE SIĞINMIŞTI

Ev sahibinin oğlu tarafından defalarca tecavüze uğradığını iddia eden Vahide M. annesi ile beraber bir yardım kuruluşuna başvurmuştu. Anne kızlarının ev sahibinin oğlu tarafından zorla alıkonularak defalarca tecavüze uğradığını iddia etmişti. Cafer Ç.'nin yegenlerinin polis olduğunu şikayet etmeleri halinde bir sonuç alamayacaklarını söylediğini korktukları için polise başvuramadıklarını söyleyeyen aile yardım kuruluşu tarafından başka bir eve yerleştirilmişti. Cafer C., ise "Reşit olmayan kişi ile birlikte olmak" gerekçesiyle tutuklandı.

ÇOCUK GELİN DRAMI ÇIKTI

Vahide M.'nin ailesi tarafından Cafer Ç. ile evlendirildiği ortaya çıkmış. Düğün anına ait görüntülerde ortaya çıkmıştı. Görüntülerde 35 yaşında Cafer Ç. ile karşılıklı oynayan Vahide M. ve aileside yer alıyor. Öte yandan ailenin kızlarına şiddet uyguladığı gerekçesiyle Cafer Ç.'den şikayetçi olduğu görülüyor.

Yorumlar