'Askeri eğitim birliklerinden ilkinin yeri Yozgat olacak'

Yozgat'ta vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yeni dönemin ilk müjdesini veriyorum. Askeri eğitim birliklerinden ilkinin yeri Yozgat olacak" dedi.

Google Haberlere Abone ol
'Askeri eğitim birliklerinden ilkinin yeri Yozgat olacak'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kayyum atanan belediyelere ilişkin olarak, "Şimdi "Kayyum atanan yerleri geri alacağız" diyorlar. Devletin bu belediyelere verdiği imkanları Kandil'e gönderecek olursanız, biz yine beklemeden kayyumu atarız. Zillet ittifakına destek verenlere karşı tavrımız açıktır" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat'ta vatandaşlara seslendi. Erdoğan'ın konuşmasının satırbaşları şöyle:

"Yozgat, Kırıkkale'den Ankara'ya, Kayseri'den İstanbul'a kadar tüm Türkiye'de yaşayan bir şehirdir. Gidin Avusturya'yı Yozgat'ı Türkiye'nin en büyük şehri sanırlar. Pek çok Avrupa ülkesinde yüzbin Yozgatlılar hayatlarını sürdürüyor.

Bugüne kadar girdiğimiz tüm seçimlerde Yozgat hep ilk sıralarda yer aldı. Bir kez daha sizlerden destek istiyorum. Ülkemizin içinden geçtiğimi kritik dönemde destek bekliyorum.

YOZGAT'A YATIRIMLAR

Biz yatırımlarımızla, hizmetlerimizle Yozgat'a layık olmaya çalıştık. Yozgat'a 12 katrilyon lira yatırım yaptık. Yozgatlı kardeşlerimiz Yozgat'a sahip çıkmalı. Cumhurbaşkanı Yardımcımız Fuat Oktay Bey hemşeriniz, Cemil Çiçek Bey, Bekir Bozdağ Bey siyasetin, bürokrasinin her kademesinde Yozgatlı kardeşlerim var. Böyle bir kadro Yozgat'ı şaha kaldırır ve kaldırıyor. Yozgat'ı üzeni biz de üzeriz.

AK Parti çatısını beğenmeyip başka mecralar arayanlar var. 31 Mart'tan sonra Yozgat için yepyeni bir dönemi başlatmaya hazır mıyız? Yeni dönemin ilk müjdesini veriyorum. Askeri eğitim birliklerinden ilkinin yeri Yozgat olacak.

Yorumlar