02126591208 kimin numarası, neden arıyor

02126591208 kimin numarası, neden arıyor? 02126591208 dolandırıcı mı? sıkça araştırılanlar arasındaki yerini koruyor. Vatandaşları arayan numaradan "Siparişiniz teslim edilememiştir" diyerek müşteri hizmetlerine aktarılıyor.

Google Haberlere Abone ol
02126591208 kimin numarası, neden arıyor

02126591208 kimin numarası, neden arıyor? sorusunun yanıtı sıkça bu numaradan çağrı alan vatandaşlar tarafından araştırılmaya devam ediyor. Özellikle tek bir defa çaldırıp kapatması vatandaşları kuşkuya sevk ederken bu durumdan rahatsız olan ve temkinli yaklaşan vatandaşlar Google üzerinde numaranın kime ait olduğunu ve neden aradığını sorguluyor. Arayan numaraya geri dönen vatandaşlar ise "Siparişiniz teslim edilememiştir" denerek güya müşteri hizmetlerine yönlendiriliyor.

Bu numara üzerinden çağrı alan pek çok vatandaş internet üzerinden şikayet oluştupu diğer vatandaşların dolandırılmasına engel olmak için yorumlarını paylaşıyor. İşt o yorumlardan bazıları: 

"2 dk oldu arandim. Bi kac gundur sadece cağri aliyordum. Bugun actigimda kargonuz teslim edilememistir adres degisikligi icin musteri temsilcimize bagliyorjz degip kapandi. Tabiki donmedim sizde donmeyin dikkatli olun" 

 

"Nalet köpekler insanların zamanını çalmaya utanmıyormusunuz" 

 

benide aradılar 2-3 dk bekledim 2.1.sıra diyip kalıyor.kargonuz iletilememmiştir falan diyor kargom yok

 

Yorumlardan da anlaşılacağı üzere söz konusu numarayı arayan vatandaşlara "Kargonuz teslim edilmedi" diyerek müşteri hizmetlerine bağladığını iddia ediyor. Bu şekilde vatandaşlar uzun süre bekletiliyor. Bu sırada ise aradığın kişi kazanç sağlıyor.

Yorumlar

ERCAN ÖĞÜT BENİ DE ARADI. AKTARILIYOR DEDİ VE KAPATTI. ARAMADIM...