Zuhal Topal bugünkü geline 6 puan verdi

Zuhal Topal bugünkü geline kaç puan verdi yada 21 Mayıs Perşembe günü yarışan Esra geline kaç puan verdi? Esra gelin Zuhal Topal'dan kaç puan aldı? Bakalım bugünkü gelin Esra kaç puan aldı? Zuhal Topal bugünkü geline 6 puan verdi.

Zuhal Topal bugün 21 Mayıs Perşembe Esra geline kaç puan verdi, sorusu yarışmayı izleyen seyirciler tarafından merak konusu oldu. Peki, Zuhal Topal Esra geline kaç puan verdi? Bugünkü gelinin puan alması gelinler arasındali rekabeti ne duruma taşıyacak. Onun da puanlarının belirlenmesinden sonra hafta finali az çok netleşmiş olacak. Ancak tabii ki Zuhal Topal'ın şu ana kadar verdiği puanlar önem taşıyor. 

Kaynanalar Berivan gelinin yemeklerini yedikten sonra puanlama yaptı. Daha sonra da Zuhal Topal Berivan geline uygun gördüğü puanı verdi. 

ZUHAL TOPAL ESRA GELİNE KAÇ PUAN VERDİ?

Zuhal Topal kaynanaların puanlamasından sonra odaya geçerek kendi puanını verdi. 

Zuhal Puan bugünkü geline 6 puan verdi.

ZUHAL TOPAL 20 MAYIS BERİVAN GELİNE KAÇ PUAN VERDİ?

Zuhal Topal'ın bugünkü gelin Berivan'a vereceği puan günün sonunda belli olacak. Ona göre de puanını verecek. Topal'ın puanını vermesi halinde buradan sizlerle paylaşacağız. 

Zuhal Topal bugün Berivan'a geline uygun gördüğü puanı verdi.

Zuhal Topal bugünkü geline kaç puan verdi birazdan belli olacak.

Berivan Balta 6 aylık evli. İstanbul'da yaşıyor. Aslen Aksaraylı. Kayınvalidesi ile birlikte yaşıyor. Büyük ödülü alırlarsa evlerini ayıracaklar.

Kayınvalide Ümmü Yıldız, henüz torun istemiyor. Bir kızı bir oğlu var.  

Zuhal Topal bugünkü gelin Berivan'a 6 puan verdi.

İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu "AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti