Zafer Koleji 4 dalda şampiyon oldu

Katıldıkları sınavlarda aldığı derecelerle Afyonkarahisar’ın adını Türkiye’ye duyuran Zafer Koleji, spor müsabakalarında elde ettiği derecelerle gurur kaynağı oldu.

Katıldıkları sınavlarda aldığı derecelerle Afyonkarahisar’ın adını Türkiye’ye duyuran Zafer Koleji, spor müsabakalarında elde ettiği derecelerle gurur kaynağı oldu. Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen liseler arası Badminton turnuvasında Özel Zafer Koleji öğrencileri bedminton, basketbol, hentbol, eskrim karşılaşmalarında şampiyon olmayı başardı.

Beden Eğitim öğretmeni Fatma Koçak, Ali Çağlar Anadolu Lisesinde düzenlenen Badminton Genç Bayanlar turnuvasında Elif Şehitoğlu, Ayşe Özkan, Sümeyra Menek, Ahsennur Başsoy'dan oluşan takımın birinci olduğunu söyledi. Koçak, “8 takımın katıldığı turnuvada iyi bir mücadeleyle sonuca giden takımımız başarısına bir yenisini ekledi. Kızlarımız bu turnuva için çok çalıştı. Çalışmalarımızın karşılığını aldık. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Okulumuzu en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz.” dedi.

Koçak, okul olarak hedefinin her alanda başarılı olmak olduğunu ifade etti. Koçak, “Bunun için çok çalışıyoruz. Öğrencilerime ve öğretmenlerimize başarılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Biz bölgede Afyokarahisar’ı temsilen katılacağız. Elimizden geleni yapacağız.” diye konuştu.

Öte yandan okul hentbol takımı Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen liseler arası hentbol karşılaşmalarında takım olarak şampiyon oldu. 12 takımın katıldığı turnuvada Endüstri Meslek Lisesini 17 sayı farkla yenerek şampiyonluğu göğüsleyen okul takımı, Türkiye Gençler Hentbol Şampiyonası'nda Afyon’u Antalya’da temsil edecek.

Okul basketbol takımı ise Ege Bölgesi Özel Okullararası Basketbol Turnuvasında birinci oldu. Denizli, Uşak ve Isparta takımlarını yenerek şampiyonluğa ulaşan okul takımı her zaman ve her yerde iddialı olduğunu ortaya koydu.

Yine okul eskrim takımı liselerarası müsabakalarda il şampiyonu olarak Türkiye şampiyonasında Afyon’u temsil etmeye hak kazandı. Atatürk Kapalı Spor Salonunda yapılan turnuvada Serkan Bender ve Asım Ketenci takım halinde şampiyon oldu. CİHAN

"AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar DEM Partili belediye başkanı istifa etti Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanımdır İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak Sarallar çetesine operasyon, çetebaşı gözaltında