Yolcu otobüsünde uyuşturucu madde ele geçirildi

Ağrı'da 5 kilo 356 gram metamfetamin uyuşturucu madde ele geçirildi.Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri; “uyuşturucu madde kaçakçılığı” ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalar ve istihbari bilgilerin değe.

Ağrı'da 5 kilo 356 gram metamfetamin uyuşturucu madde ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri; “uyuşturucu madde kaçakçılığı” ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalar ve istihbari bilgilerin değerlendirilmesi neticesinde bir yolcu otobüsünde; Manas isimli dedektör köpekle uzaktan çantalar üzerinde kontrol yapıldı. Dedektör köpeğin bir çantaya aktif tepki vermesi üzerine çanta içerisinde yapılan aramada; vasat bir uyuşturucu maddeden 8 kat daha etkili olan toplam 5 kilo 356 gr metamfetamin uyuşturucu madde ele geçirildi.

Çantanın sahibi olduğu tespit edilen 3 Afganistan vatandaşı gözaltına alındı.
CİHAN

Sudan liderinin oğlu Ankara'da toprağa verildi Çeyrek ve gram altın fiyatlarında son durum Bu özellikleri taşımayan arabalar satılamayacak Akaryakıt fiyatlarında elle tutulur indirim Gazze'de ateşkes umutları suya düştü Avrupa'nın en iyi sahil kasabaları listesi