Yıldız güreşçiler 1 altın ve 2 bronz madalya için mindere çıkacaklar

Slovakya'da organize edilen Yıldızlar Dünya Güreş Şampiyonası'nın ikinci gününde sahne alan milli güreşçilerden Kerem Kamal altın madalya, Ozan Tanga ile Doğukan Kuru ise bronz madalya için akşam seansında mindere çıkacaklar.Milli güreşçiler,...

Slovakya'da organize edilen Yıldızlar Dünya Güreş Şampiyonası'nın ikinci gününde sahne alan milli güreşçilerden Kerem Kamal altın madalya, Ozan Tanga ile Doğukan Kuru ise bronz madalya için akşam seansında mindere çıkacaklar.

Milli güreşçiler, Dünya Şampiyonası'nın ikinci gününe fırtına gibi başladılar. Gün boyunca kalite seviyesi yüksek maçlar çıkaran yıldız sporcular, kürsüde yer alabilmek için ter dökecekler.

Şampiyonada 69 kiloda ülkemizi temsil eden Murat Özcan ile 85 kiloda temsil eden ve ilk tur müsabakasında sakatlanan Enes Bilal Yeşilçiçek rakiplerine kaybederek elendiler.

KEREM ALTIN, OZAN İLE DOĞUKAN BRONZ İÇİN GÜREŞECEK

Azerbaycanlı ve İranlı rakiplerini mağlup ederek yarı finale yükselen milli güreşçi Kerem Kamal, 42 kiloda Ermeni rakibi Melikyan Hayk'ı 22 saniye içerisinde teknik üstünlükle mağlup ederek adını finale yazdırdı.

46 kiloda ilk turu bay geçen ve daha sonra başarılı müsabakalara çıkan yıldız sporcu Ozan Tanga, Ermeni ve Ukraynalı rakiplerinin sırtını yere getirerek yarı finale yükseldi. Rus Viktor Vedernikov karşısında galibiyeti kıl payı kaçıran Tanga, akşam seansında bronz madalya için güreşecek.

76 kiloda mindere çıkan Doğukan Kuru ise önce Amerikalı daha sonra ise Macar sporcuyu mağlup etti. İranlı rakibi Abdevali Alizadeh karşısında minderden mağlup ayrılan Kuru, akşam seansında bronz madalya için mücadele edecek bir diğer sporcu oldu.

Milli güreşçilerin final müsabakaları, TSİ 19.00'da Zimny Spor Salonu'nda başlayacak.

CİHAN

"AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanımdır DEM Partili belediye başkanı istifa etti Sarallar çetesine operasyon, çetebaşı gözaltında