YGS'de başarının adresi değişmedi

Adıyaman'da Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) değerlendirmesinde 11 şubesi ile FEM Dershaneleri yine başarısını tescilledi.

Adıyaman'da Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) değerlendirmesinde 11 şubesi ile FEM Dershaneleri yine başarısını tescilledi. Türkiye sıralamasında ilk binde 6 öğrencisi olan FEM Dershanelerinin, Adıyaman il birincisi Besni Anadolu Lisesi'nde okuyan Ali Demir oldu. Demir aldığı bu sonuçla tüm branşlarda il birincisi, Türkiye genelinde ise 211. sıraya yerleşti.

Adıyaman FEM Dershaneleri Genel Müdürü Mehmet Reşat Türkmen, düzenlediği basın toplantısında, elde edilen bu başarının mimarının Adıyamanlı öğrenciler ve eğitimciler olduğunu söyledi. Birlik ve beraberlikle eğitimde her yıl çığır açtıklarını vurgulayan Türkmen, yaptıkları eğitimle Adıyaman'ın eğitim çıtasını her geçen gün artırdıklarını ifade etti.
Bu yıl ki YGS sınavında da başarının adresinin değişmediğinin altını çizen Türkmen, şunları kaydetti: "YGS'nin tüm branşlarında öğrencimiz Ali Demir il birincisi oldu. Türkiye genelinde ilk binde 6 öğrencimiz sıralamaya girdi. Bu büyük bir başarıdır. Bundan öğretmenlerimiz başta olmak üzere dershanelerimizin verdiği materyallerden tutun, veli-öğretmen ilişkilerinin iyi olması ile herkesin emeği vardır. Ben bu başarıda emek veren herkese teşekkür ediyorum."

Türkmen, öğrencilerin ikinci maratonu olan LYS'ye de yoğun bir şekilde çalıştıklarını anlatarak, bu öğrencilerin ikinci aşamasında herkesin beklentisini karşılayacağını dile getirdi. Türkmen, öğrencilerin bahar rehavetine kapılmamaları için bir takım uyarılarda bulundu.

YGS'de il birincisi olan Ali Demir, hedefinin tıp fakültesi olduğunu belirterek, bu başarıda en çok emeği geçenlerin öğretmenler olduğunu söyledi. CİHAN

İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu "AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti