Yeşeren Gençlik Derneği'nden YGS-LYS denemesi

Şırnak Yeşeren Gençlik Derneği, ‘Gelecek için bir tuğla da sen koy' projesi kapsamında 80 öğrenciye deneme sınavı yaptı.

Şırnak Yeşeren Gençlik Derneği, ‘Gelecek için bir tuğla da sen koy' projesi kapsamında 80 öğrenciye deneme sınavı yaptı. Sınav sonrası deneme sınavı cevap anahtarı öğrencilere dağıtıldı.

Sınav tarihlerinin yaklaşmasıyla deneme sınavlarının sık aralıklarla yapılmasının öğrencileri sınav moduna alıştırmakta büyük rol oynadığını dile getiren Dernek Başkanı Hatice Atan, ‘‘Deneme sınavları öğrencilere alıştırma beyanında yapılmaktadır. Öğrencilerimiz süre ve gözetmenler eşliğinde sınava tabi tutulmaktadır. Sınavda başarılı olan öğrencilerimizi ödüllendirmekteyiz. Gençlerimiz bizim için çok büyük önem arz etmektedir. Onlar geleceğimizin mimarları olmakta birlikte ülkenin de emanetçileridir. Bu nedenle gençlik alanında bizlere düşen görevleri en iyi şekilde yerine getirmeli ve gençliğe sahip çıkmalıyız." dedi.

Sınav tarihlerinin yaklaşmasıyla birlikte sıklıkla yapılan denemelerden çok memnun olduklarını dile getiren öğrenciler, bu tür güzel çalışmalara imza atan derneğe teşekkür etti. CİHAN

"AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar DEM Partili belediye başkanı istifa etti Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanımdır İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak Sarallar çetesine operasyon, çetebaşı gözaltında