Yerköy’de vergi rekortmenleri ödüllendirildi

Yozgat’ın Yerköy ilçesinde vergi rekortmenleri plaketle ödüllendirildi.Yerköy Kaymakamlığı Toplantı Salonu'nda düzenlenen ödül töreninde açılış konuşması yapan Yerköy Vergi Dairesi Müdürü Mustafa Coşkun, verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi v.

Yozgat’ın Yerköy ilçesinde vergi rekortmenleri plaketle ödüllendirildi.

Yerköy Kaymakamlığı Toplantı Salonu'nda düzenlenen ödül töreninde açılış konuşması yapan Yerköy Vergi Dairesi Müdürü Mustafa Coşkun, verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının artırılması amacıyla her yıl şubat ayının son haftası Vergi Haftası olarak kutlandığını söyledi.

Kaymakam Nevzat Şengök de konuşmasında verginin önemine değindi. Kaymakam Şengök, "Ülkemizin kalkınması, kamu hizmetlerinin vatandaşa daha etkin şekilde ulaşması ve gelecek nesillerin daha müreffeh bir ortamda yaşaması, ödenen vergiler ile sağlanacaktır. Bu vesile ile vergi rekortmenlerimizi tebrik ediyorum." diye konuştu.

Konuşmaların ardından kurumlar vergisi mükelleflerinden Erensan Isı Tekniği A.Ş, KST İnşaat Ltd. Şti., Kahraman Çelik Makas San. Tic. Ltd. Şti., Yeşiloğlu Plastik Ltd. Şti. ile gelir vergisi mükelleflerinden Necdet Tamer (Madencilik ve Nakliye), Sevim Aydın (Eczacı) ve Ekrem Arık (Eczacı) Kaymakamı Nevzat Şengök tarafından plaketle ödüllendirildi.
CİHAN

"AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanımdır DEM Partili belediye başkanı istifa etti Sarallar çetesine operasyon, çetebaşı gözaltında