Yemen'deki hava saldırıları: 5 kişi öldü

Koalisyon güçlerine ait uçakların Şebva kentinde düzenlediği hava saldırılarında Husiler ve Salih yanlılarından 5 kişi öldü, 8 kişi yaralandı

Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon güçlerine ait uçakların Yemen'in Şebva kentinde düzenlediği hava saldırılarında Husiler ve onlara destek veren devrik lider Ali Abdullah Salih yanlılarından 5 kişinin öldüğü, 8 kişinin yaralandığı bildirildi.

Yemen resmi haber ajansı SABA’da yer alan habere göre, koalisyon uçaklarının Şebva kentinin Useylan ilçesinde Husiler ve Salih yanlılarına ait bir mevziye düzenlediği saldırıda 5 kişi öldü, 8 kişi yaralandı.

Koalisyon uçaklarının ayrıca Beyhan ilçesinde Husiler ve Salih yanlılarına ait bir askeri aracı bombaladığı belirtilirken, yaşanan kayıplara ilişkin bilgi verilmedi.

Ekonomide önlemler meyvesini veriyor Ziraat Türkiye Kupası'nda ilk finalist Beşiktaş Türkiye'nin ikinci uzay yolculuğu başlıyor Atanacak öğretmen sayısı açıklandı Kripto paralardan iki ayrı vergi alınacak Özgür Özel ile Devlet Bahçeli görüştü