Bahar Polat

TÜM YAZILARI
Yumuşak filtrelerden geçen gerçeklere inanma Dünyadaki her şeyin gerçekler ve rakamlarla açıklanamayacağını hatırlayabilirsiniz .
6 Mart Mars ve Venüs Kova'da 6 Mart Mars ve Venüs Kova'da, Kutunun dışında düşün ama kutuyu tamamen unutma 2 Mart Yeni Ayı: Kozmik Suların Bereketi 2 Mart Çarşamba günü saat 20.34’de Balık burcunun 12. derecesinde bir yeni ay yaşayacağız.
18 Şubat Güneş Balık Burcunda  Bir Balık mevsimi daha geliyor ve geçiyor. Gökyüzünden merhamet, şefkat yağarken insanlık yaralarını sarıyor. 16 Şubat Aslan Dolunayı: Kendime çevirdim rotayı Müsaitsek Aslan temalarını hayatımızda misafir edeceğiz. 15 Şubat Merkür Kova'da Merkür özgünlüğün, teknolojinin, hümanistik hareketlerin burcu Kova’da.  1 Şubat Kova yeni ayı 'Mavi Depresyon Farkı' 1 Şubat sabah saat 8:45’te Kova burcunun  12. derecesinde yeni ay gerçekleşecek. 24 Ocak Mars Oğlak burcunda 24 Ocak Mars Oğlak burcunda Denetimli cesarete merhaba! Güneş Kova Burcuna geçti, her şey acayipleşti! 20 Ocak Burç Yorumları: Merkür ile Venüs hala retro olsa da Kova burcunun modern yöneticisi Uranüs’ün direkt hareketine başlaması ve 4 Şubat 2022’ye gelindiğinde gökyüzünde geri giden gezegenlerin bulunmaması herkese rahat bir nefes aldırıyor. Uranüs retrosunu bitirdi, sakinlik bitti 19 Ocak Burç yorumları: Boğa ağırkanlı, sakin, rahatına düşkün, sağlamcı, tutucu, metaryalist demek. Ay düğümleri burç değiştiriyor 18 Ocak Ay düğümleri burç değiştiriyor, kader tazeleniyor Yengeç Burcunda Plütonik Dolunay 2022'nin ilk dolunayı, 18 Ocak saat 02.45’te Yılın İlk Merkür Retrosu Başlıyor! 14 Ocak - 4 Şubat arasında gerçekleşen önce Kova burcunda sonra Oğlak burcunda geri giden Merkür ile retro serisinin ilk bölümünü deneyimleyeceğiz. 2 Ocak Merkür Kova Transiti ve Burçlara Etkisi Aklının fikrinin dilinin gezegeni Merkür, ukalalığın aydınlamanın, radikalliğin, reformunun burcu Kova’da. Jüpiter Balık’ta! Bazı burçlara aşk bazılarına kariyer bazılarına para