20 Ocak Burç Yorumları: Güneş Kova Burcuna geçti, her şey biraz acayipleşti!

20 Ocak Burç Yorumları: Merkür ile Venüs hala retro olsa da Kova burcunun modern yöneticisi Uranüs’ün direkt hareketine başlaması ve 4 Şubat 2022’ye gelindiğinde gökyüzünde geri giden gezegenlerin bulunmaması herkese rahat bir nefes aldırıyor.

20 Ocak Burç Yorumları: Gökyüzü yeni bir enerji ile tanışıyor. Tam bir ay boyunca Oğlak burcunda doğan Güneş, Kova burcunda doğuyor.

Güneş'in devrim niteliğindeki Kova misafirliği; uyanış, keşif, perspektif, özgürlük, değişim, gelişim, aydınlanma, reform sözcükleri ile özdeşleşiyor. Kova enerjisi “farklılık zenginliktir” anlayışı ile herkesin görünmez iplerle birbirine bağlı olduğunu hatırlatıyor.

Tarafsız, havalı, açık fikirli, yenilikçi, hümanist insanlarla tanışmak ya da onlardan biri olmak için gökyüzü fırsat yaratıyor. Beklenmeyen olaylar sizi bulurken, acayip gelişmeler ayın sürprizi oluyor.

Merkür ile Venüs hala retro olsa da Kova burcunun modern yöneticisi Uranüs’ün direkt hareketine başlaması ve 4 Şubat 2022’ye gelindiğinde gökyüzünde geri giden gezegenlerin bulunmaması herkese rahat bir nefes aldırıyor. Enerji değişiyor, canlılık artıyor.

“Güneş kova burcundayken ne  yapalım” diye soran olursa gökyüzü şunları öneriyor.

Çalışma saatlerini ve düzenini değiştirebilirsin. Bir ekip çalışması ile harika işler çıkarabilirsin. Sanal para neymiş diye bakabilirsin. Dehası ya da delisi olduğun konularda çok hızlı ilerlersin. Aldığın nefesin kalitesini artırabilir; forest bathıng " (orman banyosu ) yapabilirsin.

Senin için önemli olan bir konuda gönüllü çalışabilirsin. Kütüphanede vakit geçirebilir, kitaplardan oluşan bir dostluk çemberi inşa edebilirsin. Bağışta bulunabilirsin. Saçlarını boyatmaktan vazgeçebilirsin. Yeni arkadaşlar edinip sosyalleşebilirsin.

Etrafındaki Kovaların doğum günü pastasından bir mum alıp dilek dilemeye ne dersin?

Tüm Güneş Kova çocuklarına güzellikler dilerim...

Tüm yazılarını göster