Yapı Kredi, Akademi Zirvesi'nde Rowan Gibson'ı ağırlayacak

İSTANBUL (AA) - Yapı Kredi Bankacılık Akademisi (YKBA), bu yıl 7. kez düzenleyeceği Akademi Zirvesi'nde Rowan Gibson'ı konuk edecek. Banka açıklamasına göre...

İSTANBUL (AA) - Yapı Kredi Bankacılık Akademisi (YKBA), bu yıl 7. kez düzenleyeceği Akademi Zirvesi'nde Rowan Gibson'ı konuk edecek.

Banka açıklamasına göre, Yapı Kredi'nin, finans sektörü için lider insan kaynağını yetiştirme vizyonuyla 2008 yılında kurduğu YKBA, bu yıl Akademi Zirvesi'ni 7. kez düzenliyor. 12 Aralık 2016 tarihinde gerçekleştirilecek Akademi Zirvesi'nin bu seneki konuğu, "Bay İnovasyon" ünvanıyla tanınan iş dünyasında radikal inovasyonlar üzerine uzman Rowan Gibson olacak. Gibson, Akademisi Zirvesi'nde "Geleceğe Ne Kadar Hazırız? / İnovasyonun 4 Odağı" başlıklı bir konferans verecek.

Dünyanın önde gelen düşünce liderleri arasında yer alan iş stratejisti Rowan Gibson, uzun yıllardan bu yana Fortune 500 şirketlerine inovatif stratejiler konusunda danışmanlık hizmeti veriyor. Geçen 5 yılda 61 farklı ülkede verdiği seminer ve konferanslarla profesyonel yöneticilere inovasyon süreçleri hakkında yeni ufuklar açan Gibson, Akademi Zirvesi'ndeki konferansında şirketlerin geleceğe ne kadar hazır olduğunu sorgulayacak ve inovasyonun kilidini açan ana odaklara değinerek şirketlerin inovasyon stratejilerinin nasıl olabileceğine dair görüşlerini paylaşacak.

İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu "AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti